Followers

Tuesday, June 7, 2011

katil baru

macam nak tukar katil baru lah. rasa dah bosanlah pulak dengan day bed sebab susah nak cari cadar yang betul-betul fit dengan day bed.

nak katil ni! hopefully muat dalam bilik tu. kalau tak muat, terpaksa apply kuarters sebab nak beli rumah masih tak mampu huhu.


nak gantikan katil yang sedia ada dalam bilik saya ni. sesuai ke tak ek?  *berangan jap*

pastu kalau dapat katil idaman tu kan, rasa macam nak gantung-gantung lampu yang comel macam kat gambar bawah ni.

huhu. bestnya kalau impian ini terjadi!




3 comments:

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

katil ni mmg sweet sgt tau..beli ok je..http://suhaidasupalio.blogspot.com/2011/05/bilik-pink-magic.html

dd dudu said...

muat muatt

tukar2 kedudukan siket hehehee

Siti Mas Hidayu said...

bilik ko besar la...mestilah muat...hehehe ^^ wah siap lampu bagi...meriah