Followers

Wednesday, May 27, 2009

nothing feels right

everything pisses me off.

...workload yang tak pernah surut.
...people that get on my nerves.
...my laptop yang saya rasa nak baling ke dinding.
...my pc at the office yang tah kenapa tah tak boleh detect wireless.
...kedai makanan yang kenakan bayaran mahal nak termampos.


arghhhh!!!!

12 comments:

ReD said...

yeay!!! jadiii!!! hoho

dd dudu said...

dd jadi org pertama komen x? huhu
nak adiah

Ezzan Yusop said...

linda : tahniah! anda org yg pertama komen. nah hadiahnya....mmmuuuuaaahhhh! ciuman tulus ikhlas dariku kepadamu wahai lin. bahaha :-j



dd : anda gagal. sila cuba lagi tahun depan. hadiah? hokhokhok (batu tersedak)...nah, amik tulang ikan ni!

ReD said...

huwarkk!!! tlg la jgn pggil aku LIN!!!
hoho.. aku rs cm x pcaya j shida pggil aku LIN...wahahaha

Apple Cute said...

if ade laptop lo kat opis ni..wa da tolong baling kan..hehehe ;p

Ezzan Yusop said...

linda : laaa, abih tu aku nak panggil ko ape? dada? bahaha :))


ayu : heheheh. tolong baling, pastu tolong belikan ek. :-p

zieda said...

mesti kedai yang bayaranyer mahal nk mampos tu adalah bonda'MU' kn?
kahkahkah....
g la up10...murah..:D

Ezzan Yusop said...

zida : hehehe. anda memang hebat! seb bek bonda'MU' bukan bonda'LIVERPOOL' ke, kalao x tentu i marah u...bahaha :))

zieda said...

hahaha...mlm ni jgn lupe ngk bonda"BARCELONA" lwn bonda"MU"
agak2 sape la y menang kn?hahahahah
xtema ok :P

ReD said...

uwaaa!!! bonda'MU' kalah..!!!

Ezzan Yusop said...

zida & linda : oh, sungguh suka! MU kalah. padan muka. bahaha...

zieda said...

jom sm2 band bonda'MU"! hahaha