Followers

Thursday, August 13, 2009

family portrait part 2

tiba-tiba merasa rindu pada mereka. tsk tsk.





the super duper cute, irfan!





zara yang comel sangat tak hengat dunia!






donna aisyah and mimin, yang suka posing dah abis model iklan!





Oh. cepatlah raya tak sabar nak balik JB. ^_^



oh ye, pics are from kak nadia's facebook. teehee.



14 comments:

mun-e said...

cute gilerrrrr la zara ngan irfan ngan ecah sume2 tu lah!! jangan kasi haku nampak mereka ni confirm abes aku peluk mereka akibat comel sangattttttttttt!!!!!!!!!

huwahhhhhhhhhhh!

mun-e said...

eh cop. how dare irfan itu mempunyai rambut yang panjang membuatku confius tetiba die laki ke perempuan? hohohoho.

laki ke pompuan ezzan? confius plak =D

Ezzan Yusop said...

muni : hahahhaha...comel kan comel kan...(saja ezan tepek muka irfan aritu muni nk sgt tgk latest pic irfan, teehee)

Ezzan Yusop said...

muni : nama die muhammad irfan binti shahredza. so, die boy ler kakak...heheh!
parents die nk jdkan die rock star tu yg bela rambut pjng...muahahah!

mun-e said...

ooo muhammad irfan binti shahredza itu lelaki ya =D

mesti ensem giler besar nanti. geramnya! heheh.

Ezzan Yusop said...

muni : eh...binti plak! BIN...
silap silap...
irfan, maafkan makcik ye.. teehee!

dd dudu said...

saya diana, agen model untuk Rose Closet.. saya berminat untuk ambil donna aisyah untuk jadi model Rose Closet

sila hubungi saya semula

;p

Ezzan Yusop said...

dd : saya manager kpd donna aisyah. oh, berminat ye...sila contact saya ye cik dd dudu, nak bincang pasal rege, contract lagi...permanent ke x, ada epf ke...


teehee. :p

dd dudu said...

eh apelak saya yang kene hubungi saudari, saya suruh saudari yang hubungi saya kan ;p

Ezzan Yusop said...

dd : camne saya nak kontek cik dd dudu..tak tinggalkan apa-apa jejak pun. :)

Anonymous said...

ezzan...donna aisyah tu muka cam ko ler....:p

Ezzan Yusop said...

anonymous : laa...dah namanye aku ni makcik die. cewah! hehehe....
eh jap, ni sape ek? :p

ReD said...

ezzan... irfan tu ko kate BOY... tp..nama irfan tu ko kate... muhammad irfan BINTI shahredza..
tu girl tuh...hikhik

Ezzan Yusop said...

linda : aku dah betulkn ok statement tersalah eja aku yg ober eksaited cerita cam irfan tu anak aku. muahahaha!

^_^