Followers

Wednesday, February 24, 2010

wondering




i deleted some of the 'so-called-friends yang sumpah memang tak kenal and tak pernah jumpa pun inikan lagi berborak' in my friends list at facebook account. kenapa delete? hmm sebab tiba-tiba rasa nak privacy. rasa macam nak buat profile tu strictly for friends yang SAYA KENAL je. takmolah ada ulat yang menyebuk. errr...kejamkah saya?





7 comments:

rosealley said...

xkejamla, selalu gak wat camtu, heee

nurul azida ahmad said...

buat je! kite ada hak!!! hahaha...

dd dudu said...

em em, tak kejam... kejam siket jekk.. tapi xpe, berpatutan hoho

dd kan, klu ade org add, dd view dulu profile die.. lepas tu kan~~ hehe nak cite ni.. lepas tu kann~~ klu profile die block x kasik org luar tgk selagi x approve die as fren, dd approve je dulu.. lepas approve tu, dd tgk laju2 profile die, oh sah x kenall.. ok byee! terus delete die dari fren, hahahah... mesti die tgk2 kat emel "minah ni dah approve aku, tp kenapa tak masuk fren list?"

hehehe kejam enggak ;p

~ ReD ~ said...

TAK KEJAM LANGSUNG! aku pun sejak create acc FB tu, sume dalam tu aku kenal..dak skolah sampai la U

sebab tu kalau ada yg aku x kenal then aku view mutual fren, siap aku tanya.. "ezzan.. kau kenal x si polan. dia mutual fren ngan kau ni..:D" kan.kan..kan..??? ada kan aku tanya camtu???heheeh

walaupun kau kenal aku tetap x approve! pasal aku x kenal! ahahahaah

mun-e said...

tak punnnnnn.selalu je buat. =p

tp jgn la delete i pulak. i kan 1st customer u.. auwww~~ :D

Ezzan Yusop said...

ros : ezan baru je buat. hehehe! sbb rasa menyemak tgk status org yg kt xkenal duk update memanjang. haha!

zida : ye! hak...chummm! :p

dd : oo em gee. u lagi kejam noks. hehe! ezan x accept trus delete jd kurang la terasa hati. hehehe!

linda : aku pn slalu tgk mutual friend gak. kalo mutual friend tu aku xkenal mmg haram lah aku nak accept. bagus bagus!!

muni : laa muni kan kwn dd, yg ezan knal melalui blog den jadi customer...heheeh!

nuhan said...

hanum pun wat camtu ezzan..kalo xknal xapprove pon..tapi kalo terapprove pastu tgk2 balik eh tak knal pon dia neh trus delete..heee~ :D

so tak kejamlah! :)