Followers

Friday, September 25, 2009

Salam Aidilfitri Dari Perantauan

[ini sticky entry]





(dari kiri) : ameera, puan may, ezzan, encik yusop serta eqah, si tukang ambil gambar ini ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri dan Maaf Zahir Batin buat semua kaum keluarga yang berada di Johor dan yang berada di Kuala Lumpur. tak lupa juga kepada sahabat handai yang berada di Malaysia serta seluruh umat Islam yang di seluruh dunia. oh, dan juga untuk anak angkat keluarga kami, ummu athiah. maaf terpaksa raya berjauhan tinggalkan anakanda di malaysia. :(


dari Yusop & May sekeluarga di Zurich, Switzerland.
bukan pergi belajar tapi pergi jenjalan.
tapi sebenarnya dah balik malaysia pun.
ini gambar 3 tahun yang lepas. hikhik.






saja je nak berangan konon beraya kat luar negara uols. miahaha.
ok, now on serious note.

saya ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri kepada semua pembaca blog ini serta teman-teman yang amat saya sayangi. jutaan ampun dan maaf saya sekiranya ada sesiapa saja yang terasa hati atau terluka dengan keterlanjuran kata-kata atau perbuatan saya. semoga aidilfitri kali ini lebih bermakna dan menjanjikan keberkatan buat kita semua. akhir kata, berhati-hati di jalan raya ye semua.


Translation :
i would like to wish selamat hari raya aidilfitri to all my blog readers as well to my beloved friends. million of appologies if anyone ever feel hurt by what i say or what i do. may this raya brings joy and happiness. last but not least, drive safely people!

(cewah, dah habis international lah blog ini siap nak translate gitu. muahahah! eh eh tah betul tah tidak translation ni. hihi.)






* teman-teman di atas termasuk lah juga boss-boss, bekas boss dan mereka yang saya tak kenal tapi still baik hati nak add saya di facebook.



15 comments:

kema said...

hahahha! gedik gila ezzan!
bluekkk..
hahaha
comel2..
selamat hari raya too dearie! maaf zahir batin.
nice knowing u.. :)

dtg la rumah..kt taman megah cheras je pon..golek2 pon leh smpi :P

mun-e said...

cis tetipu tipah di pagi ramadhan ini ;p

awalnya wish ezzan.. ooo lupe wish tu datang dari jauh.. harusla awal kan? haha

Ezzan Yusop said...

kema : well well, gedik tu asam garam kehidupan. hahahahaha! selamat hari raya syg...cewah! kalo golek tak sampai2 gak cmne? hehehe....insyaAllah, aku ajak la dila sume.... :)


muni : ha, tau xpe. jauh kot tu yg kne awal2. mcm org duk obersea wish kat suratkhabar tu. awalkn...hikhik! ala, lgpun senang awal2 ni, sok2 i akan bz sana sini. nnti trus terlupe nk wish... :)

chUNk said...

selamat hari raya ezzan.. :-)
ampun maaf atas segala kesalahan zahir dan batin..

Ezzan Yusop said...

dayah : selamat hari raya dayah...
ezzan pun same, mintak maaf banyak2 atas segala silap salah.... :)

buku tu kn dayah, ezan dh prepare dh cume blum gi pejabat pos je :D

salwa said...

slamat hr ry..nti dtg umh aku noks..

p/s:dosa2 ko blom dimaapkanlagi ko x mintak maap real punye.hehe

::mE uMmU:: said...

uwaaaaaaa nape tnggal anak angkat ini di Malaysia...skali skala nak gak beraya di kejauhannnnnn...nak msuk paper weiiiiii

wahahahahhaha...giloooooo ;p

camat ari raya gak kt sume ahli kuage angkatku, ewahhhhhh ;)

Ezzan Yusop said...

salwa : of coz aku serbu okeh umah ko...hikhik! satg kt bermaafan la ye noks..ko pn jgn lupe mntk ampun kt kakak2 kat sni...miahahah!


ummu : masa tu ko x dilantik lagi kot sbg pemangku anak angkat kuarge kami...bahaha! tak dpt masuk paper, masuk blog sendiri pun kire ok la gak kn...merasa gak la aku nk wat salam perantau ni. miahaha!

dd dudu said...

selamat hari raya dari dd di jepun

ehem ehem

Ezzan Yusop said...

dd : kenape dari jepun dd?? hikhik...kmu bukn dari Kemboja ke? :p

rosealley said...

pang!!hahaaa, klaka ok, kalo org xtau, mesti ingat ezzan betul2 kat over d sea, heee, slamat ari raye jugak, mintak mahap bebanyak:D

Ezzan Yusop said...

ros : hehehe! kire brjaya gak la kn matlamat ezan ni... :p

selamat hari raya gak kak ros...suke kwn dgn kak ros... :)

chUNk said...

ezzan : ok, nanti dah pos, bgtau lah eh.. :-)

Ezzan Yusop said...

dayah : okay...ezan post 3 buku tau! My Best Friend's Girl, If You Could See Me Now & Where Rainbow Ends kot...dah tak ingat sbb dh letak dlm kotak! hehehe...

AiMiE HaRmELiA said...

Ingat betol2 la braya kt perantauan..hihihi