Followers

Wednesday, January 21, 2009

pejuang dan mangsa

i'm stucked at the office at this very hour. supposed to complete the tasks that was assigned to me this evening. but being a true winner-of-the-laziest-person at heart, i only started to work on it after 3 in the morning. huahuahua! i usually could really work my best when there weren't many people around me. like now, where most of the office full-time stayer (ada ke word ni? kuikui) doozing off to sleep. i can't put myself to sleep, not because i'm not sleepy but because takde mood nak tidur. boleh pulak kan nak tunggu mood tidur datang. but that's what i am. all based on moods. kalau bekerja pun, it still depends on my mood. macam sekarang, baru ada mood nak buat kerja. after watching the latest episode of Korean version of Hana Yori Dango, called Boys Before Flower. Sungguh suka saya. hukhuk. sebenarnya takde point pun nak cerita apa, just to get me pass the time. like i feel the need to write something but can't really describe much. faham x faham x? (nada dd).

it's only me, ummu and megat yang masih gagah di medan peperangan kerja ni. cewah! aida berada di level 1 bersama Mr K (jgn buat apa-apa ek...heheh). yang lain suma dah terkorban di medan perang.

para pejuang yang masih berjuang :





mereka yang terkorban:


mangsa paling teruk



mangsa yang sempat bersembunyi sebelum terkorban



mangsa yang terkorban ketika digari



mangsa ni paling unik, terkorban siap berbantal



mari kita tubuhkan tabung bantuan untuk mereka. wahahaha! silly silly. inilah sindrom pagi saya. merepek dan merapu sesuka hati ada-aku-kesah style. hukhuk!

10 comments:

Ezzan Yusop said...

cheeseeeeeeeeee cakeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ezzannnnnnn!! :O

Ezzan Yusop said...

- tadi tu dd tergune pc ezzan -

kem said...

wei korg buat pe smpi sume pon tido opis?
?_?

Apple Cute said...

takpe2...aku tak marah...sebab gamabar aku cun...hohohohoh

wawa said...

one word come in my mind now..kuangggg jaqqqqq!!!!!

Ezzan Yusop said...

dd yang trgune id ezzan : cheese cake? nak blanje ezzan secret recipe ek. hehehe!


kema : konon2 nak wat keje la, siapkan keje yg diberi tapi last2 wat peta atas bantal. hahahah!

ReD said...

wakakaka...gaya tdo kt opis plg hangat...kne gari tuuuh!!hihi

lina said...

dasyat tul mangse2 terkorban tuh XD

xara said...

nasib baik kita tak duduk selevel kan? kuikui

zieda said...

wahahaha...kesian giler tgk mgsa2 y terkorban tu...mcm kat gaza dah...si ayu tu plg xthn....hahahha...cntik giler pos die..wei miss korg...