Followers

Sunday, September 11, 2011

the cave of the golden rose



korang pernah tengok tak cerita ni? what?! tak pernah ke?  *gasp!*  mesti korang 90's babies or lahir on the 21st century kan. sayangnyaaa korang missed out on one of the greatest drama on tv. well, greatest according to me lah kan. heehee. for those of you yang sebaya-sebaya 'muda' macam zamri rockers kan *cough* mesti korang pernah tengok kan or maybe heard of it...i was still in primary school (darjah 6 kot) when i watched this series. obses ok obses. rasanya masa tu hampir satu sekolah duk cerita pasal series ni lagi-lagi saya yang sekolah perempuan. ramai lah asyik-asyik duk sebut-sebut nama ramualdo lah, tarabas lah. yours truly dah of course lah tak terkecuali heeee  (^__^)v

siapa yang saya suka? d'uh! dah tentu-tentulah yang paling hot, yang paling handsome, yang paling smart, yang paling awesome, yang paling mempunyai mata yang cantik, yang paling...yang paling hot sekali (eh dah cakap hot tadi ek)...tak lain dan tak bukan....




THE-LOOK-ME-IN-THE-EYE-AND-LET-ME-MESMERIZE-YOU TARABAS!!

[source]
oh those eyes!!! i feel like a teenager once again. yes, i know.
he's sooo johnny depp look-alike. sebab tu mak jemah suka uols. haha. 


and sekarang ni TV9 is showing the drama once again after so many years at 10pm, every Sunday night. yeayyy!!! so excited. saya yang tak pernah-pernah tengok rancangan kat TV9 ni terus tangan laju je tukar channel. jangan lupa tengok ye pada yang fanatik-fanatik macam zamri rockers ni (kejap jemah kejap zamri iols pun konpius)...pada yang tengah mengandung baby boy ke, tataplah muka tarabas supaya anak anda ada iras rupa dia nanti jadi iols boleh jadikan adik angkat (nak ngorat macam tua noo dah)...kalau baby girl, tatap lah muka fantaghiro ni nanti jadi gojesss macam dia. hihi...




malam mingguku kian terisi...woohooo!!

1 comment:

Elaeisfera Apennine said...

jatuh cinta dengan ramualdo tyme darjah 3 rasanye... siap verangan jd fantaghiro..... hehehehe, love this story, pukul 10 terus dok depan tv instead of dok depan fb..hehehehehe