Followers

Wednesday, March 30, 2011

luar biasa

korang dah dengar lagu shahir - luar biasa ke belum? ewah ewah. tanya macam diri sendiri dah dengar. sebenarnya baru dengar jap tadi. itupun sebab tengok video klip dia kat youtube selepas dapat tahu ada gambar adik gue si eqah tu dalam video klip shahir tu. teman pun layanlah. tengah-tengah layan, sekali tuh kan.......



ehhhhhhhh ni gambar yang saya snap dulu masa on the way balik KL from Penang!!!!! kira macam gambar saya digunakan dalam video klip jejaka idaman i...oh my oh my!! nampak sangat ada jodoh haha! hai shahir!! sayalah yang tangkap gambar yang awak pegang tu...koh koh! maaplah ye, odah memang gila glams sikit muahaha.oohh dik, sengaja kan tak beritahu kau jadi model statik video klip shahir ek, takut aku minta royalti lah tuh huk huk!

ni gambar yang original :)







5 comments:

dd dudu said...

waaaahh!!!


ezann!!

wahh!!!!

rosealley said...

wah, hebatnya gambar ezan!masuk majalah, masuk video klip, hii

Apple Cute said...

uish....sampai masuk dalam video klip ek..hehehhee

Cik Seni said...

nice pic... :)

ezan, dia mintak kebenaran dulu ke nak guna gambar tu?

Ezzan Yusop said...

dd : wahhhh...i pun wahhhhh terkejut!!!


rossa : hebat inda...tumbuk kang! haha..

ayu : haha...ala stakat berapa saat je pn. kihkih. tetap aku nk gtau kan. haha.

hasni : die mntk dgn adik ezan. sbb adik ezan keje dgn astro. :)