Followers

Tuesday, April 12, 2011

sangap ke deknon?

adalah tidak syiokkk apabila anda pergi menonton wayang dan duduk sebelah budak hingusan ala-ala macam baru lepas spm and baru-baru nak up ni yang tak habis-habis pantang je ada scene perempuan seksi duk bertepuk tampar dengan kawan sebelah dia and cakap kuat 'woooahhh hot giler!', 'woahhhhh!'....kalau ada 10 scene perempuan berbikini 10 kali lah jugak woahhh tu berbunyi. nampak noo tak matang kan? kalau dalam istilah medical - 'premature baby' ceh tetiba. saya rasa macam mereka lebih bising dari budak kecik yang tengok cerita Rio.

tengok cara dorang berpakaian pun tahu dah mereka ni budak hingusan. baggy jeans sambil nampak boxer? ewwww apa itewwwww.....dia tak tahu ke hip hop sekarang macam p.diddy pakai blazer bagai?




4 comments:

nuhan said...

aaaaaa ezzan nyampahnya kalau duduk dlm wayang tepi 'premature baby' gtu. haih -_-

dd dudu said...

iewww!!! pls laa~~
mmg x koserr


hahaaa

Ezzan Yusop said...

hanum : kannn mmg menyampah. rasa macam nak tegur 'eh budak, ko ni baru 1st time ke tgk movie?!' haha...

dd : iewww too...sungguh x koser. sbb ezan rs over nya mereka... hikhik~

Apple Cute said...

hahahhaha lawak2...hehehe ^_~