Followers

Thursday, October 8, 2009

jin notti



jam 10.40 pagi (lebih kuranglah)


suasana sepi menyelubungi pejabat kerana masing-masing sedang tekun dan sungguh berdedikasi membuat kerja, ada yang sambil memakai headset mendengar lagu (ini saya) dan ada yang tekun mengadap komputer membaca blog (ini megat :p) atau membaja kebun masing-masing (ni sesiapalah yang sedang bermain FarmVille tu). secara tiba-tiba terdengar jeritan nyaring...


"Eeeee....Siapa buat ni?????!!!!!!!!!"


bayangkan betapa kuatnya jeritan itu sampai saya yang jenis dengar lagu kuat-kuat pun boleh dengar. lepas tu dengar megat pula menggelakkan seseorang. kecoh juga satu office ni. sampaikan nat dan ros siap bergegas ke tempat kejadian untuk melihat apa yang berlaku. saya sudah tentulah akan jadi minah kepoh ala-ala michelle melodi siap sambar kamera untuk snap apa yang patut. sekali tu, rupa-rupanya yang terjerit itu adalah cik dudu.



nak tahu kenapa dd jerit?
rupa-rupanya dd yang nak keluar dari toilet tapi tak dapat keluar kerana terdapat halangan yang perlu dirempuhnya!



inilah tembok halangannya, belakang tu toilet.
dd ada di sebalik kotak-kotak itu terperangkap tak boleh keluar.




siapakah gerangan si jembalang nakal di sebalik semua ini?

...

...

...


inilah dia luqman si jin notti!
the mastermind behind the prank! :)



have to give credit to luqman lah for the genius idea from him! tak pernah terfikir langsung prank ini...this is the best lah so far! i was laughing my butt off =))


ps: ini bukan review filem jin notti. ;p



16 comments:

dd dudu said...

memang jembalang betul lahh si jin tu! huh!

koranggg punnnn kannnnn bukan nak tulun dd alihkan kotak tu uwaaaa waaaa nanges nangesss :'o korang gelak2 ajeeee, sian dd terperangkap dalam bilek air :'o

tak nak masuk toilet lagi lepas ni :'o

Ezzan Yusop said...

dd : sebab ktorang sangat terhibur dd smpai terlupa dd terperangkap. muahahah! dh lama tak gelak guling2 cmni...luqman dah kembali ke sifat asalnya!
baru ada mood nak buat keje ni...sbb pagi2 i dah ceria noks....

Anonymous said...

hahahahahahahahaha...gelak lg di dalam hati..

-wrx

Ezzan Yusop said...

megat : hahahahahahahahahhaahha (join megat gelak, dlm ati gak ni) =))

ReD said...

hehehehe...gelak sengih2 sambil tutup mulut.. ;p

jin notti OAS..haha

Ezzan Yusop said...

linda : hari ni baru aku yakin luqman adalah genius yg kt cari selama ini...muahahaha!

ReD said...

genius in pranking huh?? hikhik
chanteks laa.. pasni leh la mntak idea luqman bab nk kenakan org secara senyaaaaaapppp...hikhik

Ezzan Yusop said...

linda : hahahaha...sape lg die nk kne kn next ek...aku cm xsabar nk tggu keluaran akan dtg. hew hew hew ~

mun-e said...

jahatnya luqman itu!! jahatnyaaaaa berani die buat kawanku macam ituuu

tau la kawan ku itu suke lame2 dlm toilet.. oppps~~ ;p

p/s: komen td xdpt ek? fuh nsb baik. ni komen versi sopan skit. hikhik

dd dudu said...

muni memang ;n

hok hok

Ezzan Yusop said...

muni : hehehe bukan jahat la muni, very the notti yg sungguh kelakar gitu.. :p
dd siap bersihkan toilet kot..muahahah!

xdpt pun komen tu, xmasuk email, comments moderation pn x msuk...hew hew hew!

Ezzan Yusop said...

dd : memang ape?

mun-e said...

a'a nakalll kagum ah ngan luqman itu. nak jadi anak murid beliau bole? :D

eh tingat ceta yg prank2 org cam gini. org masuk toilet cecepat dorg ubah suasana jadi bilik meeting.

bile org tu kuar toilet tkejut die tetiba ade dlm bilik meeting hahahaha

dd dd ko konfius tak bile ko kuar toilet td? rase berada dalam alam lain x?

muahahahahaha

Ezzan Yusop said...

muni : kahkahkahkah!!!! ezzan seyes mmg tgk citer prank tu...klakar nak termampos! mesti dd rasa cm dlm maze kn, kne cari pintu kuar...hikhik!

a-as said...

tu lah..from tajuk ingatkan review jin notti :)

dd dudu said...

poor dd~