Followers

Friday, June 25, 2010

cantik menarik kau memang da' bomb



lunch tadi saya ke kenduri kahwin. curlass kau noks lunch pergi makan free. satu jabatan pergi. siap naik kereta big boss. hehe. oh lupa nak cakap kenduri kahwin anak buah bos saya. kat dalam putrajaya gak so jadi tadi lepas meeting terus zooooom ke precint 16. sampai-sampai je saya nak pengsan. bukan sebab migrain. ataupun sebab cuaca ke apa. tapi sebab ya rabbi!!!!!! cantiknyaaaaaaaa...terasa macam dalam taman. rasa macam waduh waduh cantiknya sayang sangat tak bawa DSLR saya ke majlis ini. ye lah kan takkan pergi office nak bawak beg kamera kot sungguh poyo sebegitu macam nak tunjuk kat orang ramai je. hehe.




tema majlis sungguh cantik menarik. tema adalah biru turquoise dengan putih. sangat cantik. tak sangka kombinasi warna dia sangat cantik, cantik sangat. pengantin pun sangat cantik. baju dia pun cantik. hand bouquet dia sangat cantik. make up dia cantik. arghhh semuanya cantik. pelamin cantik. hantaran cantik. pokok yang kat pelamin tu lagilah amatlah cantik. inilah yang saya nak masa majlis nikah saya yang tak tahu bila tah. arghh tekanan tengok sebab cantik sangat. ok kira ada berapa banyak perkataan cantik dalam ayat tadi. haha.





2 comments:

w a w a said...

mmg nk kira sblm ezzan suh kira ;p

Sumayyah Nadhirah said...

owh ni wedding kak amy..anak anti salmi =)