Followers

Monday, June 21, 2010

room makeover

huishhhh!!! *sound effect perlu ada* fuh lega. weekend baru ni saya telah menjalankan room makeover ke atas...roomlah kan apa lagi. got a new wardrobe. ceh new lah sangat padahal yang dapat new one adalah adik saya. saya dapat dia punya old wardrobe. so apa lagi sesi kemas-mengemas pun bermula macam pengantin baru masuk rumah baru macam ros kawan saya *motif?*


it took me a day jugalah nak complete the makeover. alih barang ke sana ke mari. then bila tak sesuai angkut balik. damn. terasa seperti eric leong. cuma takde scene surprise surprise. haha. sekarang bilik saya sudah kemas dan teratur. jadi geng bandung, bolehlah melepak dirumah saya ya. untuk plan kita ke bandung lagi. wah tetiba saja kan. ;p


gambar di waktu siang.


gambar di waktu malam. mode romantik tetiba siap light up the candle. ;p


sayang. tiada gambar sebelum. silap bukan sayang. should be Nasib Baik tiada gambar sebelum. haha. mak siap cakap "haaa baru nampak macam bilik!" *so korang boleh bayangkan lah ek betapa seleraknya bilik anak dara pemalas ini siusiusiu ;p * harap ianya akan sentiasa kemas sampai raya nanti malas dah nak kemas balik. haha.



oh ye. happy belated father's day! semalam celebrate dengan sebiji kek. dibeli oleh adik saya meera yang datang dari putrajaya. fyi, masa celebrate belum habis kemas bilik lagi. jadi makan kek dengan muka selebet orang belum mandi. haha.


tiup kek tu yah yah! love you yah yah!




7 comments:

mun-e said...

cantik bilik.. bile nak deko deko bilik saya pula? :P

Priscilla Stephen said...

OMG!!! Love ur room! so gorgeous! Love the white armoire. :DDD

rosealley said...

wah, bestnya bilik ezzan, cantik!!heee

Ezzan Yusop said...

muni : tggu i jadi host deko deko deko. miahahah.

priscilla : *blushing* thanks!

rose : meh lepak rumah meh. i masakkan utk uols nanti. pilih nak makn maggi atau nasi putih+kicap. haha!

dd dudu said...

nak ezan masak spageti dengan cekodok..

lepas tu makan sambil gosip2

bilaa bilaa

nyum2

Ezzan Yusop said...

dudu : kn ezan bg pilihan antara maggi n nasi+kicap je. hehe. boleh...no hal punya! asik ezan je gi makan umah dd. segan tau x. siusiusiu. meh sini dtg umah ezzan lak. ezzan masak pasta la. cewah. beriya noks!
*kena dtg cepat smntara bilik masih lawa ;p *

~ ReD ~ said...

aku pun suka bilik kau zan... (cewah.. pangil zan. konon panggilan manja la aku panggil cmtu) ;p