Followers

Wednesday, June 30, 2010

pelakon winter sonata bunuh diri?!


kenapa ramai bebenor pelakon korea bunuh diri ni? tadi tahu pasal 2nd hero cerita winter sonata yang famous amos masa zaman remaja saya cewah remaja. hehe. ha bukan bae yong jun tak tahu ejaan betul ke tak malas nak google tapi nasib baik (bak kata muni) bukan dia. kalau tak sia-sia je saya puja dia sampai siap kena sorok gambar dia masa spotcheck kat sekolah dulu. hehe. eh eh tapi serius tak faham kenapa diorang ni bunuh diri senang-senang je camtu. tension kot jadi pelakon kat sana. ke sejuk sangat kot kat sana. or maybe terlampau ramai artis-artis baru yang handsome lagi mengugat jiwa dan raga haha. aish. nampaknya, terpaksalah saya lupakan cita-cita nak berlakon bersama geum jandi dan ji hoo sunbae. motif? haha.




park yong-ha yang bunuh diri tu.



3 comments:

mun-e said...

hahahah.

hush die bunuh diri tu mcm lbh kurg je mcm dlm winter sonata yg frust bcinta smp masuk sepital :P a'a la bnyk sgt pelakon korea bunuh diri. b4 ni yg bunuh diri heroin ceta apetah tak ingt tajuk. hehe.

~ ReD ~ said...

kesimpulannya.. jangan obses pada unsur2 korea takut anda terpengaruh.huhu


Latest entry : Bila dah tak sayang, senang-senang je dibuang

w a w a said...

ooh yake?? nsb baik bkn 1st hero, kalo tak nk marathon cd winter sonata dh nih..kalo 2nd hero tkpelaa...watak dia keji oh dlm tuh, benci~!!!