Followers

Thursday, June 17, 2010

the biggest loser





weh sepanyol. kenapa kau kalah. kau bukan tak tahu ini satu-satunya match yang aku tengok sepanjang start world cup ni. yang lain aku tak tengok. tapi sebab ada fernando torres, iker casillas dan xabi alonso, aku gagahkan diri juga tengok match kau sampai habis. walaupun aku rasa macam germany yang akan menang world cup ni tapi aku tak tengok pun diorang lawan. aku tengok match kau. sebab aku tak kenal player germany. tahu player england je. tapi kau. kau ada pemain barcelona, real madrid semua. oh aku sungguh keciwa. setakat hari ni, this is the biggest upset so far. depan gol pun tak masuk. aku siap terjerit bangun duduk bila korang duk attack swiss sampai kena marah dengan mak suruh diam dia nak tidur. oh, terus aku puasa hari ni. sebab frust. ok tipu. puasa sunat sebenarnya. kalau aku ngantok kat office hari ni semua salah kau! bai.









2 comments:

Apple Cute said...

"aku rasa macam germany yang akan menang world cup "

Agreed ;)

cik idaY said...

ingatkan "biggest loser" yang program realiti tu..hahaha

german??
not Agreed :p
hehehe