Followers

Thursday, October 28, 2010

blog kelakar


mari-mari tuan saya nak promote satu blog ni. pada yang dah tahu blog ini baguslah, pada yang belum, silalah lawat blog beliau. suka sangat blog ini sebab gila kelakar nak termampos. rasa macam pemilik blog ini seorang yang genius kalah sufiah london tu. cewah. masa stress gua akan baca blog ni. walaupun post yang dah dibaca. godek-godek archive dia. kalau korang baca mesti gelak guling-guling punya wa cakap lu. sebab masa gua baca tengah baring pastu gelak golek-golek. dia buat cerita guna Facebook Profile. funny weh.

nah ini contoh entry dia!


lawak kan lawak kan??!! =))


9 comments:

♥CIK SHA♥ said...

hahahaha..lawak!!nak p terjah sekarang walaupun time opis..kui3..

saya_arief said...

aduh..
macam ni pown ade..
hahahaha..

tam said...

perhhh,lawak gedabak nihh... he heeeeeeeeeeeeeeeeeee aku gelak besar nii...

nurul azida ahmad said...

jom terjah!

Seri Mas Nurwani said...

kahkahkah. memang lawak gila. gelak guling-guling =))

ken said...

tak berapa paham =/

Ezzan Yusop said...

ken : maybe you gotta visit the blog for a better understanding. :)

giantpolar said...

tq promo blog... :-)

Ezzan Yusop said...

giantpolar : sama-sama! :)