Followers

Wednesday, October 20, 2010

boleh. jangan. duduk.


Boleh pandang-pandang

Jangan pegang-pegang

Duduk renggang-renggang

Bertambah sayang

Biar malu-malu

Biar segan-segan

Kerna malu itu perisai orang beriman


pernah tak korang dengar lagu ni? penyanyi lelaki tu teman tak ingat nama siapa tapi macam orang lama. yang perempuan Ana Raffali damn tak reti nak eja nama dia. anyway, tak tahu lah kenapa walaupun saya rasa macam tah pape tah lagu ni tapi asal dengar je mesti nak gelak. pastu boleh pula mulut ikut menyanyi sekali chorus dia. it's like the song is annoyingly funny kinda way. it gets through your head easily.


2 comments:

nooRjan said...

saya pernah ngar lagu ni....n ari2 saya ngar kat off..mmg lawak giler lirik dia...tp ada makna d'sebaliknya tu....

dd dudu said...

eh eh ni lagu peberet ddddd

sukee rasa nak nyanyi samaa