Followers

Saturday, December 26, 2009

first job as photographer

entry ini perlu dibaca dengan nada laju. kena taip cepat-cepat sebab nak kemas beg pergi Penang esok. hari ini saya bertukar menjadi paparazzi yang tidak bertauliah. menjadi photographer untuk majlis pertunangan muni di area Giant Batu Caves. bila sampai tu berasa agak nervous. macam korang first day masuk kerja selepas bertahun belajar macam tu lah i rasa noks. nasib baik dd teman. ceh padahal sengaja heret dia sekali. haha. actually baru tahu penat juga jadi photographer ni ek. huhu. ingatkan just snap gambar. hoho.


congratulations muni & rizal on your engagement. semoga berkekalan hingga ke jinjang pelamin. oh ye, thanks muni for trusting me to be your engagement photographer. i really appreciate that! sorry tau kalau ada apa-apa yang tak disnap tadi. (^_^)v










*macam biasa gambar-gambar akan diupload later after my holiday di camerajunkie dan facebook account saya.




1 comment:

~ ReD ~ said...

beli coklat baaaaanyak banyak tau! hehe