Followers

Friday, December 11, 2009

tidak ku duga



OMG. OK.
.saya pening.



tengok all the nominees for the Black & White Photography Contest yang sedang berlangsung sekarang ni sehingga 31st Dec 2009 membuatkan dahi berkerut (sometimes terkedu) sebab tak sangka dapat sambutan. rasa takut pun ada tengok gambar-gambar cun diorang tu. takut sebab makin lama makin penuh inbox email i noks maka makin peninglah i nak pilih sebab semua bagus bangat sih. seriously, habislah juri nak pilih pemenang bertuah ni nanti. hahaha.


tiba-tiba terfikir...adakah saya patut pendekkan tempoh pertandingan itu from 31st Dec to 21st Dec? hmmm.....


soalan untuk CIARE : adakah anda merasai sebegini pening melihat gambar-gambar semasa membuat contest Pinky Lady tu?





1 comment:

Dak Wan said...

Teman berminat join pon sebab contestnya simple. Ekekeke.