Followers

Sunday, December 6, 2009

the reception of megat & zura






hari ini saya dan segerombolan warga OAS pergi menyerbu kenduri kahwin teman sepejabat kami yang bernama Megat Mortaza. wah! skema gitu. hehe. semua sekali ada 6 kereta konvoi. kereta dd, aida, rizal, zida, nat and kawan aida, fatin. bergerak lah kami dari putrajaya dalam pukul 9 lebih kurang macam tu. sampai Bota pukul 1 selepas berhenti rehat kejap di Tapah. tapi kitorang sampai-sampai megat and zura baru nak berarak. siap ada mercun uols. terkezut i noks. memang meriah mak ngah. nasib baik aisyah tak terkejut nangis dengar bunyi mercun yang sangat kuat tu. hehe. siapa aisyah? tentulah our little angel yang super cute sangat macam mommy dia gak. hehe.


inilah aisyah. comel sangat budak ni. ;)

tak sangka megat sengal dah kahwin. lepas ni kena plastikkan diri anda ye. cover sikit. hohoho! cepat-cepatlah masuk office. tak sabar kami nak mula berbreakfast kembali. dah tak larat dah kami nak makan kat bonda tu. ;p

anyway...
congratulations to you both! ;)

from all of us




hikhik. simple gila post untuk entry ni. sorrylah. saya sangat busy sekarang ni. menguruskan restaurant di facebook. ;p


for more photos, check out at my facebook page Wedding Of Megat & Zura! or my photoblog thecamerajunkie which will be upload later (kalau tak malas lah. hehe!)



7 comments:

ReD said...

entah macam mana aku leh plak terbaca title post ni... the DECEPTICON of megat & azura.hehehe;p

Ezzan Yusop said...

linda : hahahaha....kalau decepticon dia akan jadi cmni...
"The decepticon of Megatron and Zuratron" wakakakah!

ReD said...

hahah...ada2 je ezzan ni..
kebetulan kan nama megat leh jadik MEGATRON! muahahahaha

Ezzan Yusop said...

linda : muahahahah...bukn fahmi mmg panggil megat dgn nama megatron ke? hehe...

ReD said...

masalahnyer..kan megat lahir dlu b4 wujudnya transformer..?? kebetulan nama megat sesuai gitu panggil megatron..haha

k0m4nd3r said...

The Megatron + Dewi Decepticon(s)?? = Minicon(s)!

Hahaha!

Ezzan Yusop said...

fahmi : hahahaha minicon..cute2...xpun emoticon. ahaks!