Followers

Tuesday, May 25, 2010

gambar shahir af8?




jap...jap...nak bagi korang jeles jap...



are you ready?!


....


....


....



tadaaaaaa!!!!!




shahir. juara AF8!!



adik saya bersama sang juara.
ok. sebenarnya saya pun jeles sebab dia dapat bergambar dengan shahir.
pesan kat dia suruh kirim salam kat shahir tapi dia tak sampaikan pun.
oh keciwa.


oh sebelum tu, ni gambar budak-budak af8 yang lain.



nah muni, khas untuk anda! ;)
iwan AF8




ok dah. cukup sudah angau tuh. sambung kerja balik! ;p





15 comments:

nurul azida ahmad said...

gilak ah!!!! sgt jeles ok! huwaaa~!

rosealley said...

baru nak tanye ezan xjeles ke, haha, elok2 ezan da tulis bawah tu, heee

~ ReD ~ said...

x leh blah ok penyanyi RSVP peluk bahu eqah.. jeles ni!!! hahaahh ;p

eehh...jangan ingat aku minat malaun tu eh.. eeh! silap. maulana..;p

Seri Mas Nurwani said...

oh! oh! sesak napas jap tgk pic2 nih. haha

jfook said...

I guess this entry gonna make all Shahir's fans crazy and jealous..

ohmywtf said...

looks like VINCE :-)

dd dudu said...

tgk gamba2 ni, nampak dorang memang dah rapat dgn eqah, hihi

Ezzan Yusop said...

zida : kita serupa. sgt jeles.

ros : phm x perasaan i noks. tiba2 rasa mcm nak amik course mass comm lah pasni. ahaks!

linda : ko suke lagu die je kan. hehe!

seri : sabar sabar. ko ada asthma x? haha.

ohmywtf : now that you've mentioned it, tiba2 rasa macam ha a, mmg ada iras2 vince!

jfook : that's the whole point! hehehe :)

dd dudu : tu la psl. dorang pgil adik ezan Kak Eqah. slm siap cium tgn tau budak tu sume. uhuk uhuk!

w a w a said...

oooohhhh T___T *nangis*

Noor Ameera said...

JEALOUSNYEE ! nak tngkp gmbr dgn maulana !! hahahaha ckp kat kak nor kim slm kat maulana !

mun-e said...

oh terharu ade gambar khas utk diri ku :P

wuaaaaa jeles gile okay dgn eqah. dush dush

cik idaY said...

sbnarnya sy lagi tertrik dgn lelaki yg duduK di gambar shahir atas skali...sper tu??adek shahir ker??hensem lar..huhuhu

aizuddin.com said...

oh adira..cutenye beliau..hehe
maulana dah pandai bergaya nampak..huhuhhu

Ezzan Yusop said...

wawa : nah tisu! ;p

meera : org suh die kem slm kat shahir pn xdilayan. inikan lagi nak suh die kem slm kat maulana. huhu.

muni : oleh sbb mcm muni ada smgt AF8 mcm ezan gak. tu yg i hadiahkan ini noks. huhu!

cik idaY : hehe, ha a tu adik shahir. :)

aizuddin.com : heheh. adira lagi cute kalau tak mekap.

nurul azida ahmad said...

sy pun ngk laki di blkg shahir tu. adek die ek? wah, ensem la. hikhik.