Followers

Friday, December 4, 2009

Friendster




oh, apa dia? friendster? geez...dah lama tak dengar word tu. hikhik. i know some of you must have been thinking what i've been thinking bila dengar perkataan friendster. which is 'dah tak layan lah friendster ni' hahaha. tak sedar diri. padahal before ada facebook, friendster lah yang paling aktif. i don't have myspace account (because i'm not a fan of myspace. don't know why!) or any other social network sites like Tagged or whatever 5 tah nama dia. can't remember. hehe! find it hard to manages many sites. yang tinggal hanyalah friendster dan facebook. friendster hanya di jengah sebulan sekali. kadang-kadang berbulan-bulanlah tak jengah. hehe.

anyway,silalah lawat Friendster .
Friendster sudah berwajah baru dah weh.
nak lawan Facebook lah tu.... ;p








6 comments:

ReD said...

aah la..lama gila x login frenster..huhu

dd dudu said...

waahh apa kabar frenster kuu~~

nak g jengah jappp

tp tul laaa cam fb ;p

Ezzan Yusop said...

linda : tu la psl. berkurun lama...ku rasakan...hikhik!


dd : dorg tertekan lah tu. sume org layan facebook. ;)

ReD said...

dh tahu pun aku still x trasa nak bukak page frenster tu...nampak fb ajer..hihi
(xleh berpoligami aku ni..sebab hanya nampak yang SATU tu ajer..haha)

Ezzan Yusop said...

linda : ko pn dulu mane lyn facebook sgt kn. duk layan tagged ko tu je kot...huhuhu!

ReD said...

haa.. tahu x pe.. dh jmpe FB, maka yang lain2 aku tinggalkan.. SETIA-PADA-YANG-SATU sungguh kan aku??muaahaah