Followers

Tuesday, December 8, 2009

my busy workstation!



oleh kerana tiada mood hendak membuat kerja hari ini, jadi kita apa ya kawan-kawan????



bukan bukan...
bukan tidur...



bukan...bukan...
bukan juga pergi merayap
(eh tapi kejap lagi memang nak keluar pun nak pekena laksa penang yang nyum nyum walaupun saya tak berapa suka sangat suka laksa penang sebab laksa johor lagi superb tapi oleh sebab laksa penang tu kuah dia sangat marvellous saya akhirnya kalah juga dengan laksa penang. hikhik eh dah lari tajuk)




tapi...







yaaaaa...kita camwhoring!! hikhik!




keadaan workstation saya ni yang serabut macam saya juga.
haha. oh kantoi, desktop tidak memaparkan saya sedang buat kerja.
huhu.




ok. kasi close up sikit yuk.






hah, baru tunjuk tengah buat coding. siusiusiu ~






*update : tak jadi makan laksa penang hikhik...saya makan nasi ambang yang super sedap bersama air kelapa sejuk. oishhh...chedap cangat...siap tapau cempedak goreng sebagai bekalan untuk tea time. hukhuk!



5 comments:

ReD said...

tringat laksa johor masa makan kat umah ezzan dulu...=)

Ezzan Yusop said...

linda : teringat jugak...nyum nyum nyum.... ;)

eein haedzerin said...

*drool*
laksa johor waktu open house tu mmg aku xleh lupa.

PsyRa said...

nak makan laksa penang kat mana best tu?

Ezzan Yusop said...

psyra : kat sameera tu jia...yg kt pintu 1 tu... ;)