Followers

Friday, April 2, 2010

conflict of interest



kejap ek kejap ek.
saya macam confused sikit.
take a look at the photo below.








ini meja seorang programmer ke meja pemilik butik pengantin ni? miahahahah! ni semua gara-gara excited ros nak kahwin so bawak semua majalah pengantin ke pejabat. ok ok now people know kenapa saya susah nak fokus buat kerja (aishh membocorkan rahsia peribadi). mana tak nya, duk belek majalah ni satu-satu pastu discussed cakap yang ni cantik yang tu cantik sampai diri sendiri pun tiba-tiba rasa nak kahwin.

cewah. teehee.



2 comments:

rosealley said...

kite tunggu butik pengantin ezzan, heee, utk anak kite nanti kot;p

Idzuan Rosli said...

Wah..nampak Starbuck di situ...jejeje XD