Followers

Monday, April 12, 2010

perempuan yang kurang ajar


pernah tak korang rasa macam nak pijak-pijak, nak sepak-sepak, nak tendang-tendang, nak tumbuk-tumbuk seseorang? saya tak kisahlah semua nak kata kejam ke apakan, kata tiada perikemanusiaan ke whatsoever, memang dah tak kisah dah so saya nak beritahu yang saya pernah berperasaan begitu. saya rasa nak sepak-sepak dan tampar-tampar seorang perempuan kurang ajar, si Rita Rudaini dalam drama Tiupan Sangkakala tu. hebat woahhhh lakonan dia. sampai saya yang jarang tengok drama melayu pun boleh sampai melekat kat TV lah sampai tak tengok AF lah sampai saya pengaruh adik saya suruh tengok sekalilah sampai…ok sampai situ saja.

aksi dia flying kick suami dia tengah solat, i was like….Ya Allah!!! terkezut i noks sampai wondering ada ke manusia biadap macam tu di muka bumi ini? tak boleh bayangkan kalau benda tu terjadi betul-betul di depan saya. tah-tah dah ada aksi tarik rambut antara saya dan Rita. takpun, aksi tampar-menampar berlaku macam dalam wrestling bila perempuan gaduh. serius, tak boleh bayangkan. apa-apapun, bagus Rita. suami betul anda sangat handsome eh eh tiada kena mengena haha.




eman! rita!

bergabung! meletop!




3 comments:

Apple Cute said...

memang serius rita berjaya membuat aku emo..hohoho...dah la mase yang same tgok husband die main bola...yeay N9 menang (*_*)v

Nur 'Eein' Haedzerin said...

errr... aku pon layan tgk cerekarama malam tu. Terlopong tgk dia tendang laki dia wei! Citer tu menginsafkan, tapi the ending was a bit loose.

Ezzan Yusop said...

ayu : hahahah emokn tgk citer tu.

eein : seyes weh, trcengang smbil jaw dropped sume lah mase scene tu. hehehe! i agree with u, the ending was kinda...unexpected. ingat rita mati instead of the husband.