Followers

Tuesday, April 6, 2010

kenapa saya memprivate blog

ye, saya private. selama 2 hari je pun.
ok ok nobody noticed kan except cik rosalinda = ros, linda dan aida.
haha.


sebenarnya blog ini sedang direhatkan. dia menjalani servis yang ke 100 000km. haha. takdelah. sebenarnya niat di hati macam nak tukar template and at the same time buat defragment blog. tahu defragment apa? google it kalau tidak tahu. saya pun deletelah mana-mana entry yang video dia dah tak boleh play ke, entry pasal saya suka programming ke (ada ke) or entry pasal saya dulu dah bertunang tapi sekarang dah putus ke haha saja je bagi contoh ok bukan betul pun. tapi you get the idea lah kan. oleh sebab macam seronok main delete-delete saya pun terdeletelah entry yang tak diplan nak delete. mood saya yang ober eksaited untuk bermain dengan template yang cun-cun terus terbantut lalu kembali ke template asal. baby are you down down down down down dowwwwnnnnn *jay sean menyanyi*. terus tulis status kat FB kalau ada sesiapa tahu cara nak recover entry. a friend of mine kata dia ada satu cara.

cara apa? ini caranya...







.....retype all the entries. dangggg!! pengsan terus shut down laptop.




*kalau korang perasan, shoutbox widget and twitter pun terlupa nak copy balik. dah la tak save huhuhu. malaslah pula nak paste balik widget tu so korang komen je la kat mana-mana yang boleh dikomen. nanti ada mood rajin saya add balik widget tu. sekarang ni tiada mood woo.



2 comments:

k0m4nd3r said...

Ezzan punye blog xde kat blog sy sebab ini kah?

Ezzan Yusop said...

fahmi x add ezan kot. huhu!