Followers

Sunday, November 14, 2010

PKNS Bangi : The Aftermath

Menyampah pergi pkns bangi! Pokai tau x pokai? Kan dah terbeli baju...hishhhh!

Terlampau banyak baju yang cun cun. Sekarang ni mood saya asyik nak beli baju kurung je. Mungkin sebab selalu pakai baju kurung so cepat bosan dengan baju yang dah ada hiihii! ;)

Ps: sebenarnya nak testing je from iPod ;p BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

1 comment:

Si Sweet Sour said...

hehehe.. kecian betol dgn kawan aku sorang ni..

kejer gov mmg cmni. dari pengalaman aku masa mula2 masuk jabatan perangkaan malaysia. perghh tensen giler. rasa mcm nak tukar jer. yela kita belajar lain, skali kena buat keje lain. system dulu kita ada buat ker? ada buat tp kita tak buat kan? hehehe..

tp lama2 dah boleh coop dgn masalah. dapt geng yg best. ada org tlg cover. kita cover org. klu diberi pilihan, aku mmg tak nak pindah. nak stay kat putrajaya. tapi syurga isteri di bawah tapak kaki suami, kena la transfer.

balik perak, gila lagi terok! kemudahan tak ckp. internet slow nak mampus. tak boleh terima idea2 baru. memang menyesal balik negeri. skrg fb dah kena blok. jadi ada aku kesah? aku bwk broadband. kat negeri aku jadi kejam. tak boleh bagi dorang muka. Sbb bila berlembut, org pijak kepala.

tp skrg tunggu naik pangkat.

xpe ezzan hang baru lagi. insyaALLAH hang boleh punyer..
yg penting, bila meeting bila bos tanya, keje hang siap. pedulikan kata org lain. org jeles ngn hang jer tu. ngn vendor hang kutip ilmu selagi boleh. korek kaw2 punyer. insyaALLAH hang akan berjaya!!