Followers

Tuesday, November 3, 2009

jutawan di usia 24 tahun

mahu tahu cara jadi jutawan pada usia muda?
jangan risau.
tidak melibatkan ah long.
tidak melibatkan mana-mana persatuan.

hanya memerlukan RM363 sahaja.
dan pergi ke pengurup wang berdekatan.
tukarkan duit anda kepada rupiah.
mudah kan...






saya berusia 24 tahun. dan sudahpun menjadi jutawan.
anda...bila lagi? ;p



14 comments:

mun-e said...

dah jadi dah pon bulan 5 haritu haha

eh rate skang bnyk tu ke utk 1juta rupiah? tingginya. mase kite pegi, lebih kurg 1JutaRupiah = 345MYR

dd dudu said...

saya berusia 25tahun baru jadiii jutawann huhu terlewat setahun dari ezann

Ezzan Yusop said...

muni : well, zaman kan berubah so does the rate. hahaha! tapi muni jadi jutawan mase umur 25 thn cam dd. ;p


dd : hahah. oh, saya lebih successful lah ni dari anda...

mun-e said...

tak laa..umo 24 la sbb mase tu belum besday lagi.

hahaha nak jgk tu ;p

Ezzan Yusop said...

muni : haha muni takmo kalah ;p 25 tetap 25 mak :)

Jasman Hazly said...

woahhh...TAHNIAH2....

jangan tersilap bagi plak duit tu masa bershopping nanti. Sbb lepas di kecilkan....banyak lagi duit rupiah. Nanti takut kompius. Untuk mengelakkan kompius...jgn tgk kat nombor. Tgk kat perkataan. Hehehhe..

Khidmat Masyarakat ini dibawakan oleh Jasman...hahaha.

p/s: ari dah tersilap dah 100 000 dengan 10 000 rupiah...warna nak hampir....beza kosong jer..huhuu..kalo intak sedekah mintak duit...bg jer 500 rupish tu..duit syiling..hahahaa...kalo bawak balik malaysia..nk tukaq..money changer xmo..hehehe

kenwooi said...

hahaha.. like this also can.. =P

kenwooi.com

Ezzan Yusop said...

jasman : amboi..pnjg nye comment dah macam blog entry dah ni. haha! baiklah, point taken. :)


kenwooi : or you can also convert it to indian rupees as well. only you won't be as rich as in indonesian rupiah :)

neway, thanks for stopping by ya :)

wawa_jerung said...

haha..mengong ezzan..

CikSengal said...

hakahakahka... nak gelak dulu..

akak jadik jutawan umur 24 gak.. tapi pow duit orang.. almaklumlaa blom keje lagi.. tapi ada hati nak pi jalan2.. keke..

nak pi mana ezzan? soping kat bandung ekk?

Ezzan Yusop said...

salwa : mengong inda...hikhik! aku jutawan dah ni..leh beli vios ni. wakakah!


kak yatt : ha a...nak gi bandung sok. flight pagi. nak soping sakan and relaxkan diri dri mengadap coding heheh :)

Izzu said...

Jgn lupa belikan ole2 ye jutawan muda berumur 24 tahun..=p hehehehe

Ezzan Yusop said...

izzu a.k.a guy sebastian : kalo nak belikan kena bg duit dulu. hahah!

narnil said...

haha..lwk laa ezzan..
x saba nk berhanimun di bandung..eheheh