Followers

Monday, February 16, 2009

serius dan fokus

hari ini saya semangat sikit buat kerja.
(ceh, kantoi! nampak sangat sebelum-sebelum ni tak semangat buat kerja! hukhuk)
selepas mendapat berita yang agak meruntun jiwa dari mr. L.
ayat-ayat yang dikarang agak membuatkan menusuk kalbu.
hukhuk. takpe mr L.
we will for sure lah back you up. in heart beat. ececeh!
anyway...
dodol terus berubah, menjadi seriuslah buat kerja.
dah terjangkit lak kat saya.

serius ni, saya bekerja dengan serius hari ini.
kira macam dah habis fokus lah.
(tapi kenapa masih ada masa tulis entry ni??? aku bermonolog sendirian. kuikui)

tu jelah nak beritahu.
bahawa...
saya rajin hari ini serta berdedikasi.




ok?
dah, boleh pergi muntah sekarang!

15 comments:

dd dudu said...

berusaha berusaha siapkan revads

(nada bercakap adalah sangat siriyes, tanpa perasaan dan dahi berkerut)

Ezzan Yusop said...

dodol : nada bercakap sgt seriyes dan dahi berkerut tu macam ezzan dgn mimik muka last week sblum nek ke level 3 balik! siap kene tegur la dgn my kimboy kata "napa syg berkerut je dahi tu?"...

fyi, perkataan 'syg' tu dikata oleh hakim dlm hati. hnya ezan je dgr! hahaha...

dd dudu said...

huahua panggg!! baru nak berkerut balik sbb ingat akim tul2 panggil ezan syg, pu~

zieda said...

cet....perasan...hahaha..
le x kate gitu?
jangan mara haaa...

pandangdenganmatahati said...

hakim tu ensem ke? napa uols rebut2 ni (dgn gaya senada tanye tanpe ade sebarang garis d dahi)

jom seyes!!
(sambil kunyah jambu batu)

Ezzan Yusop said...

zida : jap, konpius ni! perasan ape ni? zida xtau lagi ke hubungan ktorg ni? wahhahahah... (gelak kejam!)


muni : laa, muni..nickname hakim kat sini ialah hakim hansem. tp nickname tu hakim lah sndri bagi kat diri dia...hahhaha! dd tu slalu menggatal dgn kimboy. i x suke u noe...huahuahua!

jambu batu? ktorg baru je mkn jambu batu pg tadi. hukhuk!

zieda said...

ape ni mkn jambu batu lak..mkn la jambu tanah ke..kan sodap tuh..hahaha
uik...scandal ke ezzan?
sy memg da termuntah ok...blueeekkk...

Ezzan Yusop said...

zieda : scandalicious gitu. huahua. dah muntah? bagus. sila MC esok! hahaha...

pandangdenganmatahati said...

kimboy? auwww geli i dgr nama itewwww :p tp mcm tomato sos cap kimball pon ade

hehehe

wv:- butorito
bunyik mcm mcarut jekss :p

ReD said...

adus...manyak lagi maa laki len..jgn gado2...lalala~~~

Ezzan Yusop said...

muni : sbenanye hakim byk nama timangan...hakim, hakimi, kimboy dan yg terbaru ialah...kimkim! tapi tu sume hak cipta terpelihara ye, sbb ezan je yg leh panggil camtu. huahua!


linda : mmg byk laki len tapi hanya ada hakim di hatiku...hokhokhok! (gelak smbil batuk!)

dd dudu said...

wehhh muniii mane adee aku rebut akim, bace balik comment aku tul2 ;p

wehh ezann tipuu mane de dd menggatal ngn akim uwaa waaaa dd kan anak korang 2 yang selalu tersengih2 bile korang wat aksi2 xpatut ;p

ReD said...

wahahah...
aku 'mkn luar'
dlm opis ni 'pncuci mata' j...hihi

Ezzan Yusop said...

khas buat semua :

udah2 la tuh, post aku ni pasal keje tau x? nape tah masuk psl hakim. pelik pelik. tersedak tau hakim i...kan kim (sambil kenyit2 mata kat akim!) huahuahua....

murni^^ said...

oh aku pecaya dd mgatal ngan hakim. oh alamak encik kuku pon terpecaya sama..
wahahahha :p

ok ok dh cukup dh ezzan hehehe