Followers

Wednesday, October 21, 2009

ada orang search pasal...

tengah tension-tension buat programming Staff Application PTK yang very-very #%@*&%, tiba-tiba terasa nak tengok nuffnang saya. nak tengok keywords supaya boleh gelak-gelak ke tengok apa umat manusia search yang jumpa blog saya ni kan, sekali tu kan noks, bila terpapar skrin tu terus saya gelak. muahahahaha!

tengoklah skrin yang dicapture ni...





soalan saya berbunyi : siapakah yang search pasal cik lutfi ni?
( adakah anda, muni? muahaha...)




waduh-waduh...terkezut saya cik lutfi ada secret admirer gitu. siap "encik lutfi oas" gitu. mungkin orang tu tak tahu yang dia sudah tidak bersama lagi dengan oas. kami orang kampung oas ni sudah gelak-gelak sungguh tak sangka. dd dan puan natrah tak percaya siap google nak tengok betul ke tidak. haha.


cik, if you're reading this kan, please gladly give yourself a big clap for being famous that people googled your name :)



...ke, cik yang googled nama sendiri? :p

oh, lupa pula...kepada orang yang search nama encik lutfi oas tu, selepas ini anda search lah encik lutfi mimos ye. huahuahua...


ps : orang google nama asiah insyirah (siapa ni pun tak tahu) tu mesti keciwa sebab yang kat dalam blog ni adalah siti asiah sahaja. wakakah! oh ye, kak asiah bolehlah tumpang glamour asiah insyirah tu. hehe! :)


13 comments:

mun-e said...

huwahhh suka tau gune name muni. cissssss. wlpn i peminat die, tapi tak penah google nama en lutfi oas. tsk tsk tsk.

:p

Ezzan Yusop said...

muni : hahahahah...mana lah tau kan! tapi comel je kalo orang google name cik lutfi. hikhik!

dLa IS THE NAME said...

weh mek.siap ada "aksi di pejabat" doww!!!bengong btol. tu sangap la tu

Ezzan Yusop said...

dla : tau xpe...kalo ko prasan kn...ada yg aku cm delete kn keywords die sbb die search "cerpen online 18sx"...wakakakah! sangat2 sangap. muahaha!

dd dudu said...

cepatlaa terus terang siapa yang gugel cik lutfi ni ;p

Ezzan Yusop said...

dd : tu la kn yang...i'm very the excited gitu nak tau sape...silalah mengaku.. :p

Anonymous said...

saya yang google..tehehe ;)

::mE uMmU:: said...

hahahahahah ttbe aku gelak smbil guling2 atas katil ble bace entry ni...sgt klaka ok

erm2, sape la yg gugel nape en lutfi ni oh sngguh glemerrr uuu hehehe

Ezzan Yusop said...

cik anon : awak ke yg google...siapakah awak? minat cik lutfi ekk...heheh! :p


ummu : aku dh gelak guling2 dh kt meja opis ni. siusiusiu...tak sangka sgguh glamer ex-boss i tu noks... :)

k0m4nd3r said...

My blog pon ada tau? hohoho..

Anonymous said...

saya adalah hamba Allah..x salah kan nak mencari blog ahli2 oas..muahaha ;)

Apple Cute said...

hahahahaha ;)

Ezzan Yusop said...

fahmi : tu la...bila dorg google name cik lutfi kuar list blog dd, linda n fahmi. hikhik!


cik anon : oh ek? semua org hamba Allah. ada kata slah ke? xde plak rasenye...pengecut rupenye. hohoh..


ayu : gelak inda...tp mmg lawak pun. hahaha!