Followers

Saturday, October 31, 2009

tak habis-habis farewell (update!)

okay. too many farewell in a week can lead me becoming numb and speechless, don't know how to react sampai saya tak tahu dah nak describe macam mana. the best thing to do is just let the pictures do the talking ya.

person leaving us behind : our very own project management officer dan pengasas geng bas sekolah (huhu), kak asiah yang mula-mula saya masuk company ni ingatkan macam sebaya saya saja. wah gitu akhir-akhir ni nak puji pula. hek hek..


inilah kak asiah, sedang mengedar cupcakes.
boleh tak saya nak ganti akak jadi PMO?
tidak mahu mengadap coding. :(




cupcakes bertema kartun disney dan upin ipin



saya bersama pengasas geng bas sekolah, kak asiah :)



jenal ambil gambar tanpa bilang 1,2,3 jadi saya pun tertutup mata. aishhh...


kakak inilah yang leaving us behind.


ok. aksi batman hanya perempuan-perempuan yang cool dan hawtt giler je layan. ala uswah malu inda nak beraksi. hehe. the guys (except for megatwati dan fahmina ;p) control macho konon. tak khirul lah macam ni! wahaha.



good luck kak asiah di tempat baru. nanti saya kahwin akak datanglah.
apakah maknanya ini. ehem ehem.



3 comments:

ReD said...

maknanyer..kena keep in touch la tuu...(cover2.. padahal nk komen kata: x lama lagi, ezzan dah nak kawenn!!!!!) hikhik

warna hidupku said...

wah..ezzan nk kawen??? patutla g bercuti luar negara ya, temmpah kad & beli baju nikah yer. hahaha

thanks ezzan for the photos, frm ur blog, zura baru nmpak camane megatwati dengan aksi2 sebegitu.bkn senang tau (^^,) hohoho

konon cute la tu. hehehe, padahal selalu shuffle je dpn zura. shhyy..jgn gitau dia. hak hak hak

Ezzan Yusop said...

linda : linda chawla...kawen inda! hak hak hak...mmg akan kawen cume tak tahu bila lgpn xde calon lg noks...


zura : ezan nk kawen? kuikuikui. bercuti sbb nak lari dri stress...baju nikah dah ada dah, beli kat india aritu. wah gitu! tak tahan mak. hahaha. ooo megat dalam diam2 bershuffle ek...ptut la die slalu x duk diam kt ofis ni...hahahaah!