Followers

Tuesday, October 6, 2009

musical

i feel like dancing tonight...sebab apa? sebab menonton Hairspray. hehe! i really love watching musical movies macam Moulin Rouge and Grease tu. dahlah ahad hari tu siap tengok Mamma Mia kat Star Movies, malam ni tengok lak Hairspray. Semalam siap terngiang-ngiang lagu Abba siap menyanyi bagai. i've actually been to only one musical show in Istana Budaya a couple of million years ago (serius, dah tak ingat tahun bila) with my family watching Grease The Musical. waduh! we ended up dancing together with the dancers/actors i tell you. gila perempuan kabaret. muahaha. i envied my sister who managed to watch Cats and Fame! cemburu cemburu.

mari tonton video minggu ini. love the dance routine.






here's another one :






ps : i know i'm always late...dah ketinggalan zaman. cerita dah berzaman baru nak suka. tapi nak buat macam mana. sebelum ni tak cukup duit nak tengok wayang. kena tunggu keluar kat tv saja lah. huhu! :(



6 comments:

AiMiE HaRmELiA said...

heyy.. u knw wht??
i love those kind of dance movie also.. best sgt2 kn??? rase lps tengok tu nak nari joget2 je kat bilik sorang2..oppss..terkantoi laks..

ReD said...

aku pun suker cter dance2 ni..hoho

Ezzan Yusop said...

elia : sgt best...siap menari den nyanyi2 kt blik...berangan giler2 pastu perasan sore sedap! hahaha....

Ezzan Yusop said...

linda : siapa yg xsuke dancing2 ni...smlm masa dlm bilik air aku leh lak menyanyi lagu dancing queen...siu siu siu!

rosealley said...

suke jugak, kuar wayang mamma mia terus da tekad nak beli cd, skang ni da jd koleksi kesayangan, hairspray pun macam ade gak cd die, xsure la tu

Ezzan Yusop said...

ros : best la musical2 ni sbb die x berat, bile tgk enjoy je...gelak2. mak ezan siap join gelak la...hiuhiuhiu!