Followers

Wednesday, October 28, 2009

hampir ke situ

khas buat developer-developer OAS yang sedang tension menghadap coding terutama team ESS, FRGS dan IIAS. mari kita nyanyi ramai-ramai (kecuali megat sebab dia tak tension langsung. wahaha!)
1..2..3...



jika halangan menduga

perjalanan kita
janganlah kau putus asa
kerana ku ada disisi
setia menemani
andai semangatmu gugur
genggamlah tanganku
kita hampir ke situ





hampir ke situ = dah nak complete. hampir-hampir.

semangatmu gugur = rasa nak give up bila nak fix error and nak understand other's coding.


halangan menduga = bila ada 2 kerja dalam satu masa, nak buat coding and at the same time nak kena buat test script bagai.



4 comments:

jasman hazly said...

Cik Shaida...camna ngan interbiu?? best??? dapat???

Izzu said...

Megat kalau stress cpt2 cakap kat dia hujung bulan 11.Mesti dia tak jadi stress..Hahahaha

Ezzan Yusop said...

jasman : intebiu apa? ;p hehe. cam biasa la aku jwb main2...sapelah yg x kenal dgn aku ni. hukhuk!


izzu : bukn lg stress ke die? (wlpn die sbenarnye tak sabar. wahaha!)

eein haedzerin said...

halangan menduga tu ko tambah lagi jadi 3 keje dlm satu masa. pergh! rasa nak terkucil.