Followers

Thursday, October 29, 2009

farewell party (again!)

haishhhh banyak betul farewell dalam tahun ini. uncountable sampai rasa rushing tak sempat nak buat apa-apa dengan duit yang tinggal nyawa-nyawa ikan dalam akaun tu. haha! ok, straight to the point, my dearest friend whom i love her to death has left the building. cewah. yesterday was Ummu's last day with OAS. sob sob. there wasn't much to celebrate sebab tengah sengkek but babe, i hope you like the cheese tart specially ordered from our fave blogshop owner, kak suhana.



a couple of days ago, ayu asked me "kau tak sedih ke ummu nak blah?". frankly speaking i'm not sad at all. maybe because we KNOW we'll eventually will meet up every week. well, maybe not weeklah but more likely to be once a month. right sayang? ;p macamlah tak boleh terjah rumah kau nanti. ewah buat macam rumah sendiri inda. hikhik. OH AKAN RINDU NAJAT. =)



i sincerely wish you the best of luck...and duit kutu jangan lupa bayar. haha!






aksi candid dari developer-developer tension. haha!
~ eein dengan abg nuar dalam aksi cubaan untuk membunuh diri.
~ nat pula beraksi untuk membunuh ummu. hohoho.
~ ummu pula macam "oops, terlebih sudah!"
~ dd pula telah membunuh puteri dengan cuba mematahkan kakinya.
~ megat terkejut dengan bunuh-membunuh ini.
~ ros pula tidak sanggup melihat adegan bunuh-bunuh lagi.
~ haidah, uswah, aida dan khirul merupakan roh-roh berkeliaran kerana mereka telah terbunuh lebih awal. hahaha.




7 comments:

mun-e said...

ummu... ;(

ceh muni plak yg sedih. ezzan tak sedih pon ;p

dd dudu said...

comelnyee developer-developer OAS ni

hik2

Ezzan Yusop said...

muni : ezan x sedih sbb mmg akan selalu jumpe ummu nnti. hikhik! ala, macam i terpisah dgn ummu mase gi india sana. huhu.


dd : comel lagi si tukang amik gambar...hoho!

dLa IS THE NAME said...

ummu nk g mane? tetibe aku nyebok.haha

Ezzan Yusop said...

dla : pergi keje kt TM :)

::mE uMmU:: said...

mek, btul2...kte pasti akan jmpe ok...haaa, kalo ko nk terjah umah aku trus pn xpe, lg ok...leh jmpe najat trus...hehehe

eh beb, ble nk mule bisnes kte ni??
eceh!bisnes indaaa hehe

Ezzan Yusop said...

ummu : oh, makin rindu aku kt najat. hehehe...laa, aku tggu ko je skrg ni...
blog aku dh sediakn dah, cuma nak amik barang je... :)