Followers

Friday, July 24, 2009

Caj naik?

For those of you sports' fans out there especially EPL fans...
i got bad news for you baby...
Caj Astro naik RM12 untuk saluran sukan starting next month.
WTH? Apakah?


Alasan mereka...

"Kelab-kelab dalam EPL terpaksa membayar gaji pemain dan menguruskan kelab mereka, malah kenaikan dalam bidaan hak penyiaran meningkat sebanyak 67 peratus menyebabkan syarikat yang memegang hak penyiaran di England, Stanta, terpaksa menghentikan operasi kerana kenaikan kos ini pada Jun 2009,"
(sumber dari Kosmo)

Hoishhh! Siapa suruh diorang suka tawar harga tinggi-tinggi untuk pemain diorang?! Bengong betul...

Ayah...stop langgan sports channel tu boleh tak? huhu...
Kakak yang bayar bil ni... :(





7 comments:

dLa IS THE NAME said...

so in other words, we actually who's paying for their ridiculous fat wages..???? GFY!!!!!!!!!!!

Ezzan Yusop said...

dila : yes babe...sume duit kite sumbat kat poket dorg. we make them rich actually! now we know....haishhh....


apekah itu GFY ek? go f**k yourself ke? hehehe....

mun-e said...

err. apakah?

huh sebbaik rumah aku x amek channel sports

tapi huh marahnya!

ReD said...

hoho ezzan,,, btol2.. mama kite baru cakap 2 ari lepas.. yg x menahan nye.. tmbang taxi pun naik jgak! RM 3..dulu kan RM 2 .. itu baru DUDUK AJE dlm teksi.. belum kne meter tu gerak.. haish..!

Ezzan Yusop said...

muni : marah marah. mari join kami marah....heheh!


linda : ayah aku bawak teksi ok. hohoho!

zieda said...

huhu...seyes ke statement tu? mcm xcy..wat the duck?

hmmm...bulan lepas mak zda da kansel kn da sport! amik warna...hiks..:-p

Ezzan Yusop said...

zida : yup zida. dorg naikkan caj. sungguh not fair. hukhuk! nape dorang tak naikkan harga RIA or PRIMA tu? baru artis kita kaya...ceh, tibe2 cakap psl artis, macamlah mak ni artis. bahaha!