Followers

Thursday, July 2, 2009

faham tak perasaan bila....

...anda berjalan ke Alamanda, pergi terus ke food court dan tercongok di depan booth waffle untuk membeli, bukan untuk anda tapi untuk sahabat anda dan anda disajikan dengan pelbagai bentuk waffle, pelbagai bau dan berjenis-jenis aiskrim. dan anda melihat coklat yang cair itu diletakkan di atas waffle dan kacang di taburkan, ada juga yang order waffle bersama marshmellows dan yang order macam ala-ala banana split...oh, sungguh mengujakan!








...
...


TETAPI anda sedang berpuasa.

faham tak perasaan tu????!!!!
arghhh!!



4 comments:

dd dudu said...

sedapnyee wehhh :]"""

kite yg xpuasa pun terliur ho ho~~

:]"""""

zieda said...

ish ish ish..kesian...hahahha:-p

amnikhassim said...

faham2... sedap waffle kat fut cot alamanda itu sgt shiyokkk

Ezzan Yusop said...

dd : bagus. saya mencapai juga objektif post ini. ceh!


zida : kesian je ke? xde ke nak hulur2 eskem ke...hehe!


kak amni: tu la kan kak. terliur la tengok.