Followers

Friday, July 10, 2009

Anyone interested?

This is a Sticky entry :

Mari mari mari...


siapa-siapa ada nak beli pinggan mangkuk, drinkware atau cadar-cadar, samada nak beli untuk diri sendiri or as a gift to someone else, bolehlah email saya di ezzan.my@gmail.com untuk melihat katalog.

jangan risau, boleh 2-3 kali bayar untuk barangan yang berharga lebih dari RM200. ada diskaun juga on the selected items.

so, what are you waiting for?
hit me back ok... :D


~ sebahagian daripada katalog ~
click gambar untuk full view




7 comments:

kalaq said...

rasa ada jumpa kat meja mr L catalog ni itu hari..
huhuhuh
happy belated birthday..sorry lambat wish,kena masuk rehab seminggu..
:)

Ezzan Yusop said...

izu : hehe. ezan jd promoter x brgaji ni bg pihak cik L. hohoho! dh die letak katalog tu atas meja ezan pastu suh tnye sape2 nk beli, ezan pn ape lg...trus gune blog buat bisnes. cewah! heheheh....

sampai ati lmbt wish. hoishhh! hehe...thanks ya! (hadiah xde ke? hukhuk)

ReD said...

makin sayang la Mr L tu kt ko..hikhik..

Ezzan Yusop said...

linda : sayang? kalau sayang tu berbayar xpe....heheheheh! kejam statement ini. bahaha.. :))

ReD said...

muahaha..mmg kejam..

seumpama aku mbandingkan rm10 yg aku dpt FREE dr celcom tu atas 'kasih syg' aku pd celcom ngan 'kasih syg' aku pd kerja ni yg juga x berbayar.. lalala~~~

Ezzan Yusop said...

linda : RM10 je? aku mmbygkan dapat rm50 - RM100 ke. gila meroyan duit ni...bahahah! :-j

aku dah abis promote dah ni...hehehe! siap ltk kat blog lg tu. tp x mntk izin cik L lagi ni letak dlm blog aku ni.

kalaq said...

minta la en L comission nnt..
Hadiah ek..huhuh
nak hadiah ek..hmmmm insyaallah ada =)