Followers

Friday, July 3, 2009

TGI's Friday

oleh sebab kempunan nak makan waffle semalam tu kan, hari ni terus lunch makan waffle. hokhok! sungguh tidak senonoh. awal-awal datang kerja beritahu semua orang (tak on pc lagi ni), hari ni kita lunch kat alamanda yuk, nak makan waffle. pastu dah ajak kroni-kroni (cewah!), tiba-tiba dapat ym dari linda...nak belanja saya sempena birthday saya yang dah expired itu. alolo, malu i noks. orang offer belanja. terima kasih linda belanja makan hari ni. ha cik boss, bila nak belanja saya pulak, roti bakar tak dikira ek. heheh! anyway, last-last pergi alamanda, saya hanya spent RM1 sahaja untuk bayar parking. hehe! sungguh saving hari ni. kalau macam tu, saya nak declare setiap hari jumaat birthday saya. cewah. hoissh, heaven sungguh!



pastukan, balik-balik office tiba-tiba ayu letakkan sesuatu atas meja saya. wow, nervous sungguh! beg plastik PDI tu. jeng jeng jeng...


apakah itu??? sungguh curious case of benjamin butang betul. hikhik..


sekali tu kan....


hikhik. novel rupanya. bertambahlah koleksi novel saya. patutlah beriya tanya saya masa kat MPH tadi, "kau rasa cerita ni best tak?"..lepas saya baca sinopsisnya.."macam best"... al-maklumlah, ayu ada tendency membeli novel yang....huarggggghh!! menguap..hukhuk! kak yuyu, jangan marah yuk. ceh, rupanya nak bagi saya novel itu. terima kasih kak yuyu and adik haida. hoisssh, adik inda.



kesimpulannya kan...I.HEART.FRIDAY!
happy weekend everyone!


eh eh terlupa pulak. dd pun ada bagi present gak masa birthday saya hari tu. hik, kecil hati dd saya tak mentioned dalam post ni nanti. inilah diberi oleh kakak dd kepada adik ezzan. bahaha. adik inda. diari si kucing. comel sangat, membuatkan ku...oh, teringat kat lulu! terima kasih kakak dd.








4 comments:

ReD said...

hoho...ala.. asalkan ezzan hepi n puas hati mkn waffle tu...huhu

zieda said...

hehehe...ezzan..so sweet...sori xde bg hadiah...kureng sikit bajet bulan ini..tihtih..:-p

Apple Cute said...

haha...kak yuyu inda.... kite da sebaya ok...hahaha ;p

Ezzan Yusop said...

linda : timer kaseh timer kaseh. sungguh tidak terkata. jumaat minggu depan blanje lagi kn kn kn? bahahha...


zida : sori naik lori ler. xde xde, hadiah kalau nak bagi ujung bulan ni pun xpe. i xkesah, relaku menunggumu...cewah! hehhe...


ayu : kalo takat sebaya untuk 5 bulan lagi je, xde maknanye ok kak?
sebaya inda. bukan kakak ke? oh, kalau macam tu...makcik la ek...
hehehe!