Followers

Monday, November 2, 2009

monday morning

today is a happy day even though it's monday. memandu ke tempat kerja dengan tersenyum tanda hari ceria. kenapa?

pilihan jawapan :
A. gaji full tak masuk lagi jadi dapat tahan nafsu bershopping tak tentu hala *ehem ehem dear boss please take note ya*
B. akan ke luar negara tak lama lagi untuk menenangkan fikiran yang kusut ni. *woah, luar negara macam jauh je kan*
C. dapat dengar lagu Kuch Kuch Hota Hai pagi tadi di Fly FM sempena birthday Shah Rukh Khan hari ni.


jawapannya adalah....











6 comments:

mun-e said...

tom pa se air~~~ :D

ReD said...

options yg diberi tu... kalu aku nk pilih...aku pilih D laa..SEMUA JAWAPAN YANG DIBERI! hahaha..;p

owh...patut la mud hindi.. ceh!

btw.. besday SRK sebelah besday aku...hoho ;p

Ezzan Yusop said...

muni : kuch kuch hota haiii.... (sambil gerak2 bahu)


linda : hahaha. sume gara2 dah terdengar lagu hindustan pagi2 lg. terus lekat kt otak hahaha...tu la psl, shah rukh khan arini, esok linda mukherjee. hahaha!

ReD said...

seb bek ko kata linda mukherjee...kalau ko bantai linda kapoor ke..linda bachan ke..mmg nk kna baling ngan kapor n blacan la jawabnyer..hahahaha ;p

Ezzan Yusop said...

linda : hahahahaha...mula2 nak letak linda chawla tp org ingat nanti linda shawl plak. =))

nisa ~ shasha said...

tula dgr lagu hindustan skali skala mmg bole wat rasa nk guling2 je dr umah smpi ofis. melampau! hahaha..