Followers

Monday, November 9, 2009

Pre-Bandung Trip

Sebenarnya kan, trip kami ke Bandung ni terlalu banyak dugaan. Sampai kami rasa macam nak pergi ke tak nak nak pergi ke tak nak. Kalau tak pergi, free-free saja Tony Fernandez dapat duit. Banyak sangat yang berlaku it almost bring us down...

Kes 1 : Pasal isu buluh runcing and those anti-Malaysians in Indonesia. Seriously, I was quite scared about this.

Kes 2 : Bencana gempa bumi yang berlaku di Padang. Siapalah yang tak risau kan. Tapi kami tawakkal sahaja.

Kes 3 : Ummu (and her sister) backed out of the trip at the very last minute due to the work schedule conflict. Masa tu sedih sebab rasa masa tu mesti dd akan berkepit saja dengan kuku dan ros mesti dengan en.tunang. Oh, masa tu mesti lina dan saya saja berdua. Tsk tsk.

Kes 4 : Gaji penuh tak masuk. Aiyooo! Takkan nak pergi Bandung window shopping saja kot. Jadi saya terpaksa meminjam wang dari mother. sadis sungguh keadaanku...

Kes 5 : Boleh pula terlepas flight masa departure day! (will be explained later ok walaupun saya tahu kamu semua tidak sabar. haha! ;p)



4 comments:

dd dudu said...

tidak akan kulupakan sampai bile2 kenangan pahit(cabaran2 itu) dan manis itu... tapi sebenarnyeeee manis laaa ;p hee~~ cabaran2 itu pun manis sebenanye :P sehingga rasa nak gelak kan kan kan

mun-e said...

cemane bole terlepas flight?? hohoho

jadi kena bayar double la ek?

AiMiE HaRmELiA said...

Isu buluh runcing tu memang menakutkan. nasib xde isu jejariruncing..huhu

cepat la update pasal bandung. xsabar nk dgr... opps..silap.. xsbr nak bace..hehe

Ezzan Yusop said...

dd : yup dd. kejadian tu mmg xkn dilupakan sampai bila2. ada 4 rasa disitu - kecewa, geram, kelakar dan hampa. ingat jagung je ke bleh 4 rasa. haha!


muni : read my post later. hehe :)


elia : dah post dah. silalah baca. jejari runcing takpe, seksi gitu. wakakah!