Followers

Wednesday, May 13, 2009

bengang niiiiii

pantang dan geram betullah.
tengok kereta sesuka hati saja parked sampai blocked jalan.
especially kalau kereta tu kereta-kereta besar.
macam Mercedes ke, BMW ke, Porsche ke...
mentang-mentang kereta besar.
ingat jalan tu dia punya seorang ke.
semua orang bayar cukai tau.
rasa macam nak mencarut-carut saja kat malaun-malaun tu.
bodoh betul.
ada akal, taknak guna.
taulah nak senang tapi jangan sampai menyusahkan orang lain.
pastu kalau kena langgar, salahkan orang lain.
tak sedar sendiri yang salah.
bengang.bengang.

7 comments:

zieda said...

ezzan ezzan..kete y dkt ngn ofis kite ke tu?

Ezzan Yusop said...

zida : ha a...yg tu dah tentulah. tapi yang ni tuk kat mane2 je...orang yg pentingkan diri sendiri. heheh!

zieda said...

huhu..nyampah kete y dkt ngn ofis kite tu...

dLa IS THE NAME said...

amik coin..jalan tepi keta tu..kasi scretch panjang dari depan sampai belakang...pergh...puas hati siot

mun-e said...

lenkali, gores je keta dorg tu gune benda tajam!

dorg kan banyak duit utk repair..

grrrrr

ReD said...

apa kate kite sign (calar k ape k...) kete dorg.. konon2 kite minat sgt ngan kete dorang yg TErpamer GAH kt parking lot tu.. lalala~~~

Ezzan Yusop said...

zida : yg kat ofis malam2 tu rase cam nak langgar je. hahaha.


dila : hahaha. kalaulah aku ada semangat atsukuru mmg aku dah buat dah. cewah!


muni : ooo...kire macam game gores dan menang la kn muni? kan kan kan...heheheh!


linda : kadang2 aku pkir ape motip nye dorg sesuka ati mak andam parking mcm dunia ini ente yang punya! hahaha... :)