Followers

Friday, May 8, 2009

another award



banyak betul award yang saya dapat. walaupun tidak segrand Oscar mahupun Grammy atau yang biasa-biasa Anugerah Bintang Popular!



thanks to Zida for this award

10 things about me (lagi!)
- selalu je cepat rasa bersalah kalau tak dapat siapkan kerja. tsk tsk!
- selalu rasa nak tampar, pukul, debuk hakim sebab tipah selalu tertipu dengan dia. ishhh!
- selalu je rasa nak marah luqman and bangkang cakap dia sebab dia jenis melawan. hoho.
- i can't say NO to people. tak sampai hati. (bukan semua la tapi)
- baru minggu lepas hati saya tersentuh dan terkezut melihat gugurnya airmata seorang lelaki H membaca blog seseorang. :'(
- akan selalu singgah kat tempat zida and eein, untuk bersoksek-soksek sebelum ke surau. haha.
- tak tahan sejuk kat office (malam terutamanya) tapi kalau main snow, tahan je lak kau! hehe.
- have this weird addiction to McD's fries. the best fries in the world lah wa cakap lu!
- lama tak minum JavaChip. oh, sungguh rindu!
- saya nak tidur dah sekarang ni. farewell and goodnight!



oleh sebab saya nak tidur, jadi mak tak kuasa nak fikir nak bagi award ni kat siapa-siapa noks!


2 comments:

Apple Cute said...

saya tau sape lelaki yang menagis itu..hehehe so sweet...jarang tgok lelaki yang menangis...hukhuk

ReD said...

x kan ku lupe aksi chumil Hakim ketika beliau dlm usaha menahan dr gugurnya air mata buaya...eh! silap! air mata lelaki ler... wahahahaha