Followers

Sunday, May 31, 2009

dia buat hal pulak dah

apa nak jadi tah dengan lappyku???
tak boleh connect langsung dengan internet.
hari tu dengan wifi, sekarang ni guna LAN pun tak boleh gak.
bengong bengong.
tapi my sis boleh lak connect.
geram ni weh. nak marah je ni.
tak dapat nak post about yesterday's event.
and email Ummu the photos yang dia kepingin bangat mau tatap dibawa tidur.
haha. mr A mesti suka dengan statement ini.
sabar ye sayangku.

ni pun using her lappy to post, so tak leh lama-lama.
nanti mulut mak nenek tu bising.
bahaha.




adakah itu tanda-tanda....
laptop baru perlu dibeli?

1 comment:

ReD said...

mmg sah la kne beli lapptop baru.. x syak lagi!!hehe