Followers

Friday, May 22, 2009

bila hati kata nak tapi mulut kata taknak

i have a confession to make.




...saya tak reti nak agih-agihkan kerja kat orang....
even though i knew it would be hard for me to handle it on my own, i still feel a bit awkward to assign someone to help me with it. bukan menyombong or rasa diri ini hebat boleh siapkan seorang diri, cuma takut membebankan orang lain yang sedia sibuk dengan kerja masing-masing walaupun boss dah minta orang lain tolong. nanti kang ada yang tak puas hatilah, tak sukalah...it's hard to pleased everyone.





itu saja luahan hati ketika melayan lagu hindustan di pejabat at this very hour.
(saya pasang lagu hindustan supaya saya tidak tersungkur di hadapan pc ini. sambil tu mengimbau kenangan di India semasa kemaruk dengan Dhoom Machalay...
bahaha!)


kenapa saya namakan post ini sebagai hati kata nak tapi mulut kata taknak...
sebab kan...sebab dalam hati tau mesti rasa macam nak pitam handle sorang-sorang. tapi cakap kat orang sekeliling everything's fine.


eh...macam tak kena je tajuk dengan tema tapi tak kesahlah...
sory, really bad in all these kata-kata metafora.
cewah!

3 comments:

k0m4nd3r said...

Doom Pachale doom pachale doom.. hohoho.. time tengok citer tu.. masih bawak motor.. angan jadik hero bawak motor tu.. wakakaka..

ReD said...

ala.. melepas kite nk join Hindi skali ngan ezzan..hahahah

Ezzan Yusop said...

fahmi : wah, fahmi tau lagu itu ghupenye! hehehe....


linda : bahaha. aku je duk nari2, goyang bahu (cam ko wat aritu mse nyanyi lagu dangdut!) kat tmpat duduk sorg2. hehehe!