Followers

Tuesday, May 12, 2009

konichiwa...atashiwa ezzan-des

got tagged by muni, si kawan dd. find it quite interesting, tu yang beria nak buat ni.
cewah! padahal bosan nak mampus.
oh ye, panas sungguh kan malaysia ni. (tiada kaitan, saja nak luahkan)




For the instructions, add your name on the list and simply spell out your name using the given Japanese letter- translations below. Tag six of your friends and inform them of the tag. Have fun.



A - kaF - luK - meP - noU - doZ - zi
B - tuG - jiL - taQ - keV - ru
C - miH - riM - rinR - shiW - mei
D - teI - kiN - toS - ariX - na
E - kuJ - zuO - moT - chiY - fu


shaidatul adalah aririkakitekachidota dan ezzan adalah kuzizikato.
atashi aririkakitekachidota kuzizikato-des.

gila bapak panjang.
nak tulis kat muka depan buku latihan sekolah rendah ni maunya tak muat.
nak akad nikah pun, somput laki den nak lafaz namo den. haha!
konfem kalau orang suruh tulis nama ni, sumpah tak hafal!
ada yang satgi siap save nama sendiri dalam phone sebab tak hafal kan.
hoho!





nak tag - ummu, ayu, zida, linda and aida.
tak buat, siap korang! hukhuk...

5 comments:

mun-e said...

arigato kuzizikato-chan! kerana menjawab tag ini.

ceh kalo tag2 bahasa jepun ni laju jek eaaaaa =p

zieda said...

comel2....zda pun excited nk buat...thank kayu...:D
hukhuk

Apple Cute said...

server down...so nak layan gak la..hehehe wahai atashi aririkakitekachidota kuzizikato

Ezzan Yusop said...

muni : arigatao ne kak muni...kerana mentag yang best2 ni. hehehe!


zida : silalah buat ek...xbuat nanti kuzizikato-chan dera u ok. hahaha!


ayu : dan2 gtau mase server down je wat blog...padahal server x down pn ko wat je. hahahaha! :))

Apple Cute said...

wakaka..saje je nk bodek bos kecik...hahaha ;p