Followers

Thursday, June 4, 2009

tenggiling jadian di rumahku

yeay! lulu sudah sihat.
untuk makluman, dia telah di admitted ke hospital kerana demam.
bukan selesema b**i ke apa ok.
patutlah dia makin kurus.
sakit rupanya dia.
suhu badan dia mencecah ke 42 celcius.
wo, sangat hawttt rupanya.
doktor siap bagi 2 injection kat badan dia.
lulu dah lah susah makan ubat.
masukkan pil, dia keluarkan balik ubat tu.
kesian my baby...5 hari dia duduk di hospital.
rumah terasa sunyi tanpa dia.
dah takde geng nak tidur terbongkang tak hingat dunia.

semalam, baru dia dibenarkan pulang.
my parents yang ambil dia.
saya tak dapat throw her a party dek kerana kerja yang melambak-lambak.
tak dapat nak sambut kepulangannya yang dinanti.
tapi, saya dapat jumpa dia tadi.
pagi ini...tapi dia sedang tidur...
but i notice something different about her...





ni lulu ke tenggiling?
hmm...mesti dia mimpi dia jadi tenggiling kot.
tenggiling pun tenggilinglah. welcome back my dear!






3 comments:

Apple Cute said...

huhu lulu x sihat yerk...ciannyer lulu..ni case tuan nyer asyik xde kat umah la ni(tido di opis)...hehe ;p

mun-e said...

alololo lulu lulu alololo tomei tomei

:D

Ezzan Yusop said...

ayu : bukanlah yu...aku sepak die aritu sbb die mengganggu konsentrasi solatku. cewah! hehee...xdelah, die gaduh dgn kucing lain, luka2 badan dia tipah oiii...tu yg trus demam tu...hikhik!


muni : tomeikan lulu saya, cik muni....