Followers

Sunday, June 7, 2009

the unstoppable money spending habit


sebenarnya, the main purpose i went to Kelantan was to attend Fazira's wedding. at the same time, i kinda feel like it's been awhile since i last had my holiday. so i think, why not just go there and have fun. and what a fun it was. i absolutely don't regret the money i spent on the plane tickets. i feel like macam tak puas je shopping. hmm, takpe-takpe...there's always next time...



so okay. this is the Fazira's wedding.


* kenapa saya nampak lebih rendah daripada ayu ni? tak aci tak aci! *
mesti fotografer salah angle ni.


...
...
...



and this is what i splurged on while sightseeing (inda!) in Kelantan...



saya beli sebab cantik. tapi sebenarnya tiada baju yang match sangat pun. i grabbed these because i like it. hmm, kena cari baju yang sesuai la pula. nyesal pula beli 2 tudung coklat itu. ikutlah nafsu tu lagi, wahai ezzan.

sebenarnya ada lagi yang saya beli cuma dah agih-agihkan, malas lak nak snap gambar satu-satu. saya ada beli telekung, baju kaftan and keropok ikan.
(terpaksa stop shopping lepas beli keropok ikan masa ni because running out of cash! aiyakkk!!)



* photos will be uploaded next week has been uploaded to my photoblog. sekarang ni tiada mood. hehe.go ahead and check it out!



3 comments:

Rose Closet....Heavenly Fashion said...

welcome back dear~~

huhu

p/s --> ade cite panas x kat sane? ;p

-dd dudu-

Apple Cute said...

Ezzan...tinggi inda ! memang aku lebih tinggi kut...huahuahua ;p

Ezzan Yusop said...

dd : bukan takat citer panas, tapi cuaca pun panas juga....

heheheh!!



ayu : ko tinggi dri aku? tu kalo ko pkai heels 3 inci je kot..bahahaha! :-p