Followers

Wednesday, June 10, 2009

what does your birth month says about you

perhatian untuk semua....
sila mark dalam calendar anda tarikh 30 haribulan Jun!
cewah...


Ummu, saya plagiarize entry anda ek. hehe! sungguh tertarik dengan Research yang dibuat oleh Dato' Fadzilah Kamsah berkenaan dengan bulan kelahiran. Macam ummu, lahir bulan Oktober. silalah rujuk blog dia untuk mereka yang lahir pada bulan Oktober. Ni untuk mereka yang lahir pada bulan JUN, this month!




* Berfikiran jauh & berwawasan.
(cewah! macam tak je)


* Mudah ditawan kerana sikap baik.

(OMG, i malu noks...)


* Berperangai lemah lembut.

(ni betul, saya selalu cakap dengan penuh sopan. Oh!)


* Mudah berubah sikap, perangai, idea dan mood.

(totally true baby!)


* Idea yang terlalu banyak di kepala.

(mmg banyak, tapi idea meraban je)


* Bersikap sensitif.

(ye la kot...)


* Mempunyai pemikiran yang aktif (sentiasa berfikir).

(ye ke ni? selalu je nampak sedang berfikir tapi sebenarnya tak pun. hoho!)


* Sukar melakukan sesuatu dengan segera.

(Pang~ amik kau! patutlah selalu lambat siap kerja)


* Bersikap suka menangguh-nangguh.

(erk, habis ni kalau boss tau!)


* Bersikap terlalu memilih & mahukan yang terbaik.

(in certain things la, not everything!)


* Cepat marah & cepat sejuk.

(betul betul betul)


* Suka bercakap & berdebat.
(suka melawan pun sama)

* Suka buat lawak & bergurau.

(entahlah, macam ye..)


* Otaknya cerdas berangan-angan.

(angan-angan je la mampu..)


* Mudah berkawan & pandai berkawan.

(hmmmm...tapi saya memilih kawan. heheh)


* orang yang sangat tertib.

(Oh, ya kah?)


* Pandai mempamerkan sikap.

(sikap apa? berhati-hati ketika memandu? macam tak je..)


* Mudah kecil hati.

(yang ni betul, selalu dengan akim semasa beliau masih di sini. oh, sedih!)


* Mudah kena selsema.

(sekarang ni memang tengah selsema sebab sejuk!)


* Suka berkemas.

(kalau mak saya baca ni, mesti dia kata suka berkemas inda! pernahkah anda melihat bilik tidur saya? dd, ummu, ayu - saddapyou!)


* Cepat rasa bosan.

(yup! true...sikit sikit bosan!)


* Sikap terlalu memilih & cerewet.

(betul juga)


* Kurang mempamerkan perasaan.

(hati kering ek? dila said so...)


* Lambat untuk sembuh apabila terluka hati.

(yang ni tak kot...cepat je! buat apa lah nak feeling lebih-lebih!)


* Suka pada barang yang berjenama.

(excuse moi!! takdelah sangat. beli je kasut, baju kat mydin!)


* Mudah menjadi eksekutif.

(hahah. kenapa tak mudah dinaikkan gaji?)


* Kedegilan yang tidak terkawal.

(betullah ni!)


* Sesiapa yang memuji, dianggap musuh. Siapa yang menegur dianggap kawan.

(tak juga. kalau orang tu puji, sopan santunnya awak ni...saya akan tersipu malu, terus mengiakan lalu terus menjadi kawan baik dengan orang itu. hahaha! iyolah tu...)







4 comments:

dd dudu said...

nak plagiarize jugakla entry ni bole?

kui kui

ReD said...

HAHA...adoila.. mcm2 hal.. ;p

tp bab berhati2 ketika memandu tu.. rs2nye cm x layak j (jgn marah ha..)
rs cm terbang j kete tu ble naik ngan ezzan..hehe

Apple Cute said...

oit dd..wat tesis tu la...hehehe ;p
sokong kate Linda...Ezzan adalah ratu pecut di jalan raya...hiks =)

Ezzan Yusop said...

dd : silalah plagiarize...heheh! :-p


linda : hahaha. sebab kete tu kecik. cuba kalo aku bwk mercedes ke, xde la rasa terbang. msih jejak tanah. hahah!


ayu : aku ratu lemah lembut serta bersopan santun ok di jalan raya. cewah!