Followers

Thursday, June 4, 2009

yang malu-malu

semalam saya dinner dengan parents and my little sister.
ceh, itupun nak ceritakan.
of course la nak cerita, sebab semalam saya tak balik rumah.
berkampung di office.
so saya ajak dd, luqman and khirul join in the fun.
fun inda!

tapi diorang malu-malu especially dd yang cover cun.
macamlah saya ada abang yang nak diperkenalkan.
haha. kuku, sila jangan terasa. cewah!
luqman toksah cakaplah, nasib baik rajin bersembang.
hehe! khirul macam biasa, senyum-senyum malu-malu.
geng sekali dengan dd.

kiranya semalam saya dinner sambil di temani famili dan geng malu-malu!


oh ye, cik boss tak join. dia kata dia segan.
segan inda. pergi join dd, daftar masuk sebagai geng malu-malu.
heheh!



* sebenarnya entry ini ditulis sebab nak test signature bawah ni hah! hehe...


8 comments:

zieda said...

mcm mane mahu buat signature itu?wakaka

hoho cik bos kamu segan2?(ketuk kapla byk kali)

mun-e said...

dd pemalu??? erk



:p

Apple Cute said...

o ramai gak yang p..ingatkan dd aje...cit tu pun dd nak malu...hohoho..macam duk asrama la plak..parent datang melawat anak..and bawak kawan2 anak die kuar makan ;p

p/s macam mane nak wat signature tu? ..hehehe ajar2...

Ezzan Yusop said...

zida : nak tau camne wat signature tu, sila lah ke blog c33ram00n. i blaja dari sana uols...


ayu : hahahah. wlpn aku xpnh masuk asrama, tp aku tau perasaan tu. slalu tgk cerekarama yg cliche itu. hahaha! again, cuba zoom in kat blog c33ram00n...die bg tutorial kat situ..

Ezzan Yusop said...

muni : dd dapat watak sbgai gadis pemalu untuk filem yusop hakdush yg akan dtg...kira die tgh menghayati watak la tu...hahahaha! :-j

Apple Cute said...

oraits...da berjaya... heheh ;) tq

Anonymous said...

olooo...xajak pun...nak jugak mkan2 dgn falmili cik ezzan..bahahahaha

-wrx

Ezzan Yusop said...

anonymous a.k.a abg jamal : amboiii, mesti nak sgt join dinner smpai tersalah eja famili u....heheheh!