Followers

Monday, June 29, 2009

part-time job

penatnya hari ini.
lepas balik dari pejabat, saya terus bertukar menjadi ultraman yang ingin menyelamatkan penduduk bumi dari dibinasakan godzilla. hoh! ok, over reacted di situ.
hari ini saya menjadi part-time cikgu yang mengajar pada waktu malam.
bukan cikgu tuisyen macam dila or fatin diana or zahari tu. cewah.
pinjam kejap nama korang ek. hehe.
cikgu apa? ajar apa?


well well....
saya telah menjadi cikgu kepada ayah saya.
mengajarnya bagaimana nak download lagu dan burnkan ke dalam CD.
amboi amboi amboi (tiada langsung nada Azwan Ali ok), sakannya ayah download.
habis penuh desktop saya...dengan lagu-lagunya.
hikhik. comel comel.




4 comments:

mun-e said...

emakku dh banyak kali ajar tapi tiap kali nampak ku di situ mesti nak tanya lagi. padahal kalo ku takde ok je. kalo ku ade je mesti mau tanye. banyak kali dah ajar ni.

haishhhhh

maybe ku guna high language sangat kot~ uhuks ;p

ReD said...

hihi.. x lama lagi, leh la ko suh ayah ko j yg dload lagu kt umah tu sb dload via 4shared n swaktu dgnnyer kt opis ni byk kne block! muahahaha ;p

Ezzan Yusop said...

muni : ye la kot....mgkin muni gune 3rd Normal Form ataupun machine language, tu yang x paham tu. bahaha...


linda : ha a kan. wat list lagu2 yg perlu didownload, then pass kt ayah aku. anggap tu adalah homework. cewah...huahuahua!

afiq akmal said...

BARU buat blogger.. tolong follow