Followers

Monday, June 22, 2009

sign apa yang korang suka buat masa snap gambar?


* gambar ini bukan diambil di google or yahoo ok. *
- maksudnya : ini adalah tangan saya, saya sendiri yang snap gambar ini.
(terpaksa buat statement sebab dd kata ingatkan ambil kat google)


saya suka buat sign ni masa ambil gambar.
i know it's lame tapi dah suka kan nak buat macam mana. haha!
even my arwah nenek noticed i like to posed with the peace sign!
kadang-kadang bukan saja masa ambil gambar, kalau orang tengok saya pun saya buat peace. especially when i get caught doing something. contohnya macam masuk lambat ke masa keluar solat. ececeh! selalu yang kena mr boss sebab dia suka jenguk bila orang masuk office je. hoh, mr L jangan terasa ok. hukhuk!


so, korang pula macam mana?
suka buat pouty lips ke, mulut itik ke (dd tutup muka sikit), suka kembangkan hidung ke, suka jelir lidah ke...


let me know ok. nak buat tesis.
bahaha. tesis inda.



8 comments:

AiMiEiA said...

(angkat tangan)saya...
saya suka buat pouty lips.. mencomelkan bibir yang mmg xcomel..

walaupon xplan nak buat, dalam gambar mesti jadi cmtuh.. hehe..

murni^^ said...

peace jugak. sampaikan ade sorg mamat kat ym menegur mintak tukar gamba lain tanpe ade peace krn die cakap wlpn gamba tu kecik tapi ttp mganggu pancaindera die

kejamnyaaaaaa (T_____T)

zieda said...

sy suke buat peace jugak! hahaha....
gmbr yang latest ni ade gak peace die..haish....xpun mcm mendepa kan tangan gitu..ala2 meng award..hahah

dd dudu said...

piece gak ;p saje buat2 salah eja peace ;p

tp skang cam dah buat sign lain, tp x ingat ape, pu~~~

Ezzan Yusop said...

aimieia : pnh try gak wat aksi pouty lips, pastu xleh tdo mlm sbb ngeri tgk gmbar sndri. huahuahua :))


muni : hahahha. mengganggu pancaindera dia? pasni muni pegi beli tangan hotlink yg sign peace tu. biar lg sakit pancaindera die. hokhok...


zida : mendepakan tangan cm nak peluk org ke? hehehe.

Ezzan Yusop said...

dd : dd selalu wat aksi senyum sumbing. kan kan kan. xpun, selalu wat mimik muka sedih....

uhuk!

kalaq said...

Saya suka jelir lidah....

Ezzan Yusop said...

izu : :-P ingat2, ada gambar izu dgn salwa yg pakai spek itam ezan tu sambil jelir lidah ala2 joe flizzow...cewah! bahahaha....